A 2017/2018-as szezon méltó lezárásaképp 2018. május 23-án (szerdán) a Békéscsaba elleni hazai bajnoki mérkőzést követően szurkolói évzáróra invitáljuk szimpatizánsainkat, mely Audi Aréna Győr területén kerül megrendezésre.
Várjuk kedves szurkolóinkat, ünnepeljünk együtt minél többen!

A Győri Audi ETO KC együttese izgalmakban bővelkedő szezont zár – amit már biztosan tudunk, hogy Ambros Martín együttese április végén visszahódította a Magyar Kupát, azonban májusban még jócskán várnak ránk kihívások, a hazai és nemzetközi porondon zajló végjátékok játszák a főszerepet.  

Szurkolóink egész szezonon átívelő példaértékű elkötelezettsége a nehezebb periódusokban is támaszt nyújtott a zöld-fehér együttes minden tagjának, átsegítette őket az útjukba gördülő akadályokon és velük voltak jóban-rosszban – így eljött hát az ideje, hogy mindezért köszönetet mondjunk.

Szeretnénk méltóképp elbúcsúztatni a 2017/2018-as szezont szurkolóink körében, akik egy kötetlen hangulatú évzáró esemény keretében az idény végén távozó játékosok mellett a zöld-fehérek leköszönő spanyol trénerétől, Ambros Martíntól is búcsúzhatnak.

Elevenítsük fel együtt az elmúlt időszak legszebb pillanatait és felhőtlen hangulatban osztozzunk a győri lányok sikerében!

Várjuk szurkolóinkat 2018. május 23-án (szerdán) a Békéscsaba elleni bajnoki mérkőzést követően az Audi Aréna Győr területén megrendezésre kerülő évzáró eseményre!

Bővebb információval hamarosan jelentkezük!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!