A Győri Audi ETO KC együttese címvédőként utazik a WOMEN’S EHF FINAL4-ra, melynek május 12-13. között a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont. Bízunk benne, hogy minél többen szorítanak a helyszínen a győri lányok sikeres szerepléséért, azonban ne csüggedjenek, ha elszalasztották volna a jegyvásárlást – a győri Dunakapu téren kivetítőn élőben követhetik a történéseket! Az eseményt követően a megszokottól eltérően – nem vasárnap éjjel, hanem – hétfőn este várjuk közönségtalálkozóra az érdeklődőket!

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata közös szurkolásra invitálja a címvédő zöld-fehérek szimpatizánsait, akik szurkolótársaik körében, a Dunakapu téren felállított óriás kivetítőn követhetik a WOMEN’S EHF FINAL4 mérkőzéseit.

A hétvége programja:
2018. május 12. (szombat) – elődöntők:
15:15
CSM Bucuresti – Győri Audi ETO KC
18:00 Rostov-Don – HC Vardar Skopje

2018. május 13. (vasárnap)
15:15 Bronzmérkőzés
18:00 Döntő

A győri önkormányzat azonban nem csak a mérkőzések megtekintésére, hanem közös ünneplésre is hívja a szurkolókat, érdeklődőket.
„Bármi is lesz az eredmény, a lányok egész éves munkájukkal kiérdemelték, hogy együtt köszöntsük őket, és köszönetet mondjunk a nagyszerű pillanatokért, csodálatos mérkőzésekért.” – mondta el Borkai Zsolt polgármester.

A csapatot a WOMEN’S EHF FINAL4 eredményétől függetlenül 2018. május 14-én, hétfőn este 19 órakor köszönti a város a Dunakapu téren – várjuk a kicsiket és a nagyokat!

Szurkoljunk együtt a zöld-fehér sikerekért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!