Egészen az utolsó pillanatig kiélezett párharc, versenyfutás a gólokért – nem is jellemezhetnénk találóbban a K&H női kézilabda liga záró fordulóját, mely pontot tesz a bajnoki cím sorsának végére. A Győri Audi ETO KC együttese a Békéscsabát fogadja 2018. május 23-án (szerdán) 18 órától az Audi Aréna Győrben, mely szurkolói szezonzáró eseménnyel egybekötött párharcot hoz – várunk minden érdeklődőt a helyszínen!
A mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

Már „csak” hatvan percnyi izgalom választ el minket attól, hogy kihirdetésre kerüljön a 2017/2018-as szezon magyar bajnoka… A győri lányok elszántan várják a szezon utolsó összecsapását, a Békéscsaba elleni bajnoki fordulót, és kétség sem fér hozzá, hogy mindent meg fognak tenni a minél nagyobb arányú győzelem kiharcolásáért, s a tabella élén végezzenek.

A találkozóra még korlátozott számban kaphatók jegyek – ne maradjanak le!
Szerezzék be mihamarabb belépőjüket, hiszen az izgalmas véghajrá mellett szezonzáró szurkolói összejövetelre is hívjuk szurkolóinkat, melynek részleteiről korábbi cikkünkben (ITT) tájékozódhatnak!

A szerdai szezonzáró összecsapásról Bódi Bernadettet kérdeztük:
 

A K&H női kézilabda liga 26. fordulójára 2018. május 23-án (szerdán) 18 órai kezdettel az Audi Aréna Győrben, az Andorka Miklós – Hucker Róbert játékvezető-páros vezényletével kerül sor.

Kapunyitás: 16 órakor
A mérkőzést az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

Szurkoljunk a győri lányok minél nagyobb arányú győzelméért, hogy teljesüljön kitűzött céljuk és megvédjék bajnoki címüket!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!