2018. május 24-én a győri Olimpiai Sportparkban került sor a Győri Audi ETO KC hagyományos évadzárójára, melyen szponzorai és támogatói körében közösen felelevenítették a szezon legszebb pillanatait és sportsikereit, valamint a köszönetmondás és a búcsúzás sem maradt el. Találkozzunk a 2018/2019-es szezonban!

Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a Győri Audi ETO KC 2017/2018-as szezonja minden bizonnyal visszavonhatatlanul bevonult a kézilabdázás történelmébe… Mindezt nem csak a kiemelkedő sporteredmények – Magyar Kupa-győzelem, Bajnokok Ligája-győzelem és magyar bajnoki cím – miatt, hanem mindazon kihívások és nehézségek miatt – melyek a zöld-fehér együttes idényét végig kísérték – jelenthetjük ki nyugodt szívvel. Voltak pillanatok, amikor talán a legelhivatottabb zöld-fehér szurkoló sem gondolta volna, hogy sikerül beteljesíteni a szezon elején kitűzött célokat, így aztán még kedvesebb emlék, hogy mindhárom fronton az élen végzett A CSAPAT.

Emelkedett hangulatban mondhattunk hát búcsút a sikerszezonnak, s ünnepelhettünk együtt szponzorainkkal és támogatóinkkal. A május 24-ei évadzáró eseményen a Magyar Kézilabda Szövetség képviseletében Pálinger Katalin alelnök átadta a magyar bajnoki aranyérmeket a Győri Audi ETO KC csapatának. Ezt követően a két névadó főszponzor nevében elsőként Borkai Zsolt, Győr Megyei Jogú Város polgármestere, majd Lőre Péter, az Audi Hungaria Zrt. vállalati kommunikáció és kormánykapcsolatok igazgatója beszédükben méltatták a győri együttes teljesítményét, s búcsút és egyben köszönetet mondtak a hat év után távozó vezetőedzőnek, Ambros Martínnak.

Dr. Bartha Csaba klubelnök szavai, melyben a közös munkát és a hihetetlen csapategységet dicsérte, igencsak megható pillanatokat okoztak az egybegyűltek számára, majd ajándékkal búcsúzott a távozóktól – játékosai személyében a szezon közben érkező Mireya González Alvareztől és az aktív sportolástól visszavonuló Anja Althaustól, továbbá a csapat videóelemzőjétől, Hlavaty Tamástól, valamint a hat évig a győri kispad élén tevékenykedő, átütő hazai és nemzetközi sikereket elért vezetőedzőtől, Ambros Martíntól. Elnök úr hálája jeléül a szezon során megszerzett három aranyérmet átadta a két névadó főszponzor képviselőinek, és a Győri ETO Kézilabda Szurkolók Egyesülete elnökének, s beszédében minden győri szurkolónak köszönetet mondott az egész éves buzdításért és a csapat érdekében hozott áldozatos tevékenységükért.

Az esemény videós összefoglalóját itt tekinthetik meg:

Partnereink megtisztelő bizalmát és az évadzárón való részvételét ezúton is köszönjük – továbbra is azon dolgozunk, hogy számos emlékezetes pillanatot élhessünk át együtt!
Hajrá ETO! Hajrá Győr!