2018. május 22-én tartotta meg éves rendes közgyűlését a Győri Audi ETO KC az Audi Aréna Győr VIP termében. A közgyűlésen megjelent egyesületi tagok az Elnökség és az Ellenőrző Bizottság beszámolója mellett betekintést nyerhettek a klub költségvetésébe, és fontos döntést hoztak személyi kérdésben.  

A Győri Audi ETO KC éves rendes közgyűlésére 2018. május 22-én került sor, melyen az egyesület szavazati joggal rendelkező tagjai képviseltették magukat és szavaztak az egyes napirendi pontokról.

A tagok több mint 90%-a részt vett az ülésen, és elfogadták a Győri Audi ETO KC Elnökségének, majd a 2017. év pénzügyeiről szóló, végül pedig az Ellenőrző Bizottság beszámolóját is. Ezt követően a résztvevők röviden betekintést nyerhettek a 2018-as év költségvetési tervezetébe, a személyi kérdések napirendi pont alatt pedig hosszú távú döntésre adták le voksukat.

Dr. Bartha Csaba klubelnök a közgyűlés időpontja előtti napon érvényes elnöki megbízatásáról – mely még további egy, azaz 2019. augusztus 2-ig volt érvényben – írásban lemondott. A jelenlévő szavazati joggal bíró egyesületi tagok azonban egyhangúan ismét elnökségi taggá választották, ugyanis a közgyűlés előtt bemutatott hosszú távú terveinek megvalósítása egy évnél több időt vesz igénybe, az egyesület Alapszabálya értelmében elnöki mandátuma egyről három évre történő meghosszabbítására így nyílik lehetőség.

A Győri Audi ETO KC Elnöksége egyhangú döntése értelmében dr. Bartha Csaba elnökségi megbízatása további három évre, 2021. május 24-ig szól.