A közelmúltban még triplázást ünneplő - Magyar Kupa-győztes, magyar bajnok és BL-címvédő Győri Audi ETO KC jól megérdemelt nyári pihenője már javában zajlik, csak úgy, mint a 2018/2019-es szezon előkészítő munkálatai. A zöld-fehér kispad élén az új vezetőedzővel, Danyi Gáborral hat felkészülési mérkőzés vár a győri lányokra az új idény rajtja előtt.

Július végén újult erővel, a keretben és a szakmai stábban is új arcokkal vág neki a felkészülésnek a Győri Audi ETO KC együttese. Kezdésként a csapat egy hétre Balatonboglárra utazik edzőtáborba, ahol elsősorban erőnléti edzések zajlanak majd a megfelelő állóképesség megszerzésére érdekében. Július 31-én kerül sor a szokásos nyílt edzésre, ahol a szurkolók először találkozhatnak a csapat régi és új játékosaival az új szezonban az Audi Aréna Győrben.

Augusztus hónapban pedig már a felkészülési mérkőzéseké a főszerep – a zöld-fehérek hat (5 hazai, 1 idegenbeli) edzőmérkőzéssel hangolnak a 2018/2019-es szezonra.

A felkészülési időszak eseményeinek időpontjai:



A felkészülési találkozók tervezett kezdési időpontja minden esetben 18 óra – kivéve a Siófok elleni augusztus 18-án (szombaton) 16 órakor megrendezésre kerülő hazai találkozót, mely a kézilabdabarátok számára nem csak amiatt igazi csemege, hogy a magyar bajnokság élmezőnyében szereplő két női együttes csap össze egymással, ugyanis 18 órától a Telekom Veszprém együttese vendégeskedik az Audi Aréna Győrben és fogadja edzőmérkőzésen a Tatabánya férfi csapatát.

A többi esetben a mérkőzések tervezett 18 órai kezdési időpontjai az edzésprogram alakulásának megfelelően változhatnak – kérjük, kövessék figyelemmel híreinket!

Az új szezon kezdete előtt 2018. augusztus 30-án a klub megtartja hagyományos Évadnyitó rendezvényét is Győrben.

Az Audi Aréna Győrben rendezett hazai mérkőzések a hagyományokhoz hűen természetesen ingyenesen látogathatók, a beléptetéssel kapcsolatos információkról a mérkőzéseket megelőzően tájékoztatjuk a szurkolókat és érdeklődőket.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!