2018. június 29-én a bécsi Erste Campuson került sor a Women’s EHF Champions League versenysorozat csoportkörös sorsolására. Az eseményen Eduarda Amorim segédletével lehullt a lepel egyesületünk, a címvédő Győri Audi ETO KC ellenfeleinek kilétéről…

Csapatunk, a négyszeres BL-győztes Győri Audi ETO KC az első kalapban várta ellenfeleit, akikkel a nemzetközi kupasorozat első szakaszában mérkőzik meg. A sorsolás eredményeképp a Danyi Gábor vezette zöld-fehér együttes a Women’s EHF Champions League 2018/2019-es versenysorozatának kezdő fázisában a német Thüringer HC, a szlovén RK Krim Mercator Ljubljana és a szeptember 7-9. között – az SCM Craiova, HC Podravka Vegeta, Muratpasa BSK és Zork Jagodina között – megrendezésre kerülő kvalifikációs párharcok egyik győztesével csap össze.  

„Egyértelmű, hogy sokkal kedvezőbb csoportbeosztást kaptunk, mint a tavalyi évben, Természetesen nem becsüljük le ellenfeleinket, hiszen hazájuk bajnokairól van szó, nem kérdés tehát, hogy komolyan vesszük és tisztességesen fel fogunk készülni minden mérkőzésre. Elsősorban a saját játékunkra és a formánkra kell majd figyelnünk, s bízunk benne, hogy a sérülések elkerülnek minket az új idényben.” – értékelte a sorsolás eredményét az újdonsült vezetőedző, Danyi Gábor.