2018. augusztus 6-án megkezdjük a 2018/2019-es szezon hazai mérkőzéseire érvényes bérletek értékesítését. A korábban kialakított rendszernek megfelelően egész szezonra szóló bérleteket vásárolhatnak meg változatlan áron a csapat szimpatizánsai és az érdeklődők.

BÉRLETÉRTÉKESÍTÉS

Klubunk a már évek óta bevett gyakorlatnak megfelelően, augusztusban lát hozzá az új, 2018/2019-es idényre szóló, szezonális bérletek értékesítéséhez. A megvásárolt szezonbelépők az egész szezonra érvényesek.

A 2018/2019-es szezonban a Győri Audi ETO KC csapata várhatóan 20 tétmérkőzést játszik hazai pályán: 13 bajnoki mérkőzés mellett 3 Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen biztosan, 3 középdöntő és egy negyeddöntő találkozón (melyre csak az aranybérletek érvényesek) pedig minden remény szerint pályára lépnek az Audi Aréna Győrben kedvenceink.

A 2017/2018-as szezonban érvényes bérlettel rendelkező szurkolóink idén is élhetnek elővásárlási jogukkal a bérletmegújítási időszakban (2018. augusztus 6-19.), de csak és kizárólag a lejárt bérletükön feltüntetett ülőhelyükre válthatják meg új idénybelépőiket.

Az új bérletvásárlók számára az értékesítés 2018. augusztus 21-én indul.

 

JEGYÉRTÉKESÍTÉS

Az egyes meccsekre szóló jegyek értékesítése a bérletek árusítása után, 2018 szeptemberében indul.

Az NB I-es bajnoki program első állomása, az Alba Fehérvár KC elleni hazai találkozó 2018 szeptemberének első hétvégéjén esedékes. Tekintettel arra, hogy az új bérleteseink számára csak rövid idő áll rendelkezésre bérleteik megvásárlására (2018. augusztus 21-től), az Alba Fehérvár KC elleni találkozóra a jegyértékesítést a mérkőzés napján, a mérkőzést megelőzően két órával kezdjük meg az Audi Aréna Győr pénztárában. Online jegyvásárlásra ez alkalommal nincs lehetőség.

A zöld-fehér együttes további bajnoki mérkőzéseire 2018. szeptember 3-tól (hétfő) indul a jegyértékesítés – személyesen a győri Látogatóközpontban, online pedig a www.jegymester.hu felületén.

 

Az új szezon tavalyival megegyező, változatlan jegy- és bérletárairól és a vásárlási lehetőségekről bővebben JEGYINFÓ felületünkön informálódhatnak. 

 

FIGYELEM!
Ezúton szeretnénk felhívni minden szurkoló, sportbarát és érdeklődő figyelmét az 1-es főút felújítási munkálatai miatt felmerülő esetleges kellemetlenségekre. Az állami beruházás aktuális állásának megfelelően  ugyanis előfordulhat, hogy a forgalmi rendben változás történik, mely az Audi Aréna Győrbe személyautóval érkező vendégeink számára parkolóhelyük elfoglalásában okozhat problémát.
Legfrissebb információink birtokában minden esetben igyekszünk majd tájékoztatni Önöket az esetleges fennakadásokról és hasznos megoldási javaslatokról.
Megértésüket köszönjük!