Azonban ez nem jött össze, ugyanis a kék-fehérek elég szétszórtan játszottak az első félidőben. Zsiga Gyula már a 10. percben időt kért, de nem tudta feloldani a játékosait.
A szünet után egy kicsit jobban összpontosító Halast láthatott a közönség, legalábbis támadójátékban, azonban a védekezés továbbra is átjáróház volt a vendéglátócsapat számára. A mérkőzés krónikájához tartozik az is, hogy az 53. percben a Kiskunhalasi csapat 3-as emberhátrányban került azonban nem illetődtek meg Kocsik Vikiék, sőt Kocsis Ági gólt lőtt, majd egy perccel később 4 mezőnyjátékossal támadva Ilyés Ani bombázott a Győr kapujába.
Ettől függetlenül a zöld-fehérek brillíroztak, többször is rendkívül kellemetlen helyzetbe a kapusokat. Róth Kálmán együttese ezen az estén bebizonyította, hogy nagyon jól kézilabdáznak, reméljük ezt a hétvégén is hozni tudják. A halasi csapat számára fontos feladat, hogy tovább tudjanak lépni ezen a cseppet sem önbizalom növelő vereségen, hogy vasárnap teljes harci díszben fogadhassák a Celje Zalec együttesét az EHF-Kupa 3. fordulójában.

Győri Audi ETO KC- Kiskunhalas NKSE 44-24 (22-9)