A hagyományokhoz hűen a 2018/2019-es szezon felkészülési időszakának kezdetén is nyitott kapus edzéssel várjuk a Győri Audi ETO KC szurkolóit és szimpatizánsait. A nyilvános edzés július 31-én (kedden) 17 órakor az Audi Aréna Győrben veszi kezdetét – minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Csapatunk már július 19-én munkába állt, néhány rávezető edzést követően július 22-29 között egyhetes edzőtábort töltöttek el a győri lányok a Balaton partján.
Hazaérkezésüket követően július 31-én (kedden) 17 órakor nyitott kapus edzésre várjuk szurkolóinkat és az érdeklődőket az Audi Aréna Győrbe. Az esemény, melyet rendre nagy érdeklődés övez, kiváló alkalmat nyújt a kézilabdabarátoknak, hogy a “hosszú” nyári szünetet követően találkozzanak a csapat tagjaival és megismerkedhessenek az új játékosokkal, illetve az edzői stábbal.

Az edzőtábor ideje alatt már olvashattak bemutatkozó interjúkat weboldalunkon, melyekben új játékosaink – Kari Brattset, Veronica Kristiansen és Amandine Leynaud – meséltek az első Győrben töltött napjaikról, a csapatba történő beilleszkedésükről és terveikről. Nézzük meg, a velük készült rövid videós összeállítást ízelítőképp:

Az edzésre érkezők számára 16.00-kor nyitnak az Audi Aréna Győr kapui, kérjük a látogatókat, hogy belépéshez az északi (1-es főút felőli) két oldalsó bejáratot és a déli, Shop mellett található oldalsó bejáratok valamelyikét használják.

Az edzés végeztével lehetőség lesz a játékosokkal és edzőkkel személyes találkozásra a pályán – kérjük, ezzel kapcsolatban kövessék figyelemmel a helyszínen elhangzó szóbeli tájékoztatást!

Az edzés díjmentesen látogatható, várunk minden érdeklődőt!

Fotó: NEKA

 

FIGYELEM!
Szeretnénk felhívni minden szurkoló, sportbarát és érdeklődő figyelmét az 1-es főút felújítási munkálatai miatt felmerülő esetleges kellemetlenségekre, változásokra!
Az útépítők előzetes tájékoztatása alapján a nyilvános edzés napján a parkoló irányából az ideiglenes GYALOGOS átjárás biztosítva lesz, így az Audi Aréna Győr gond nélkül megközelíthető.

Megértésüket köszönjük!