A 2018/2019-es szezonra kialakított játékoskeretünk, valamint a Danyi Gábor vezérletével összeállt új edzői stáb július 31-én nyilvános edzés keretén belül mutatkozott be a nagyközönségnek az Audi Aréna Győrben. Az immár hagyományosnak számító szezonkezdő eseményt nagy érdeklődés övezte a „hosszú” nyári szünetet követően, rengeteg szurkoló és érdeklődő látogatott el a helyszínre, hogy találkozzon kedvenceivel.

Alapos bemelegítést követően először a focilabda került a főszerepbe, ahol a fiatalok alakulata rutinos csapattársaikkal csapott össze - a győri lányok minden megmozdulását lelkes taps fogadta a közönség soraiból. Kapusbelövést követően pedig intenzív lerohanásos gyakorlatok vették uralmuk alá az Audi Aréna Győr centerpályáját. Az edzés után a szép számban összegyűlt nézőseregnek lehetősége nyílt arra is, hogy találkozzon kedvenceivel, értékes aláírásokat gyűjthessen be és közös fotókat készíthessen.

Örömmel fogadtuk a szezonkezdő nyitott kapus edzésünk iránt tanúsított nagy érdeklődést - várunk mindenkit a felkészülési mérkőzéseinkre! 

Az edzőmeccsek időpontjairól tájékozódjanak honlapunk "Események" felületén és hivatalos Facebook oldalunkon!