Épp, hogy kezdetét vette a felkészülési időszak, s már kevesebb, mint egy hónap múlva be is indul a gépezet! Danyi Gábor együttese szeptember 1-jén (szombaton) hazai pályán az Alba Fehérvár KC elleni magyar bajnoki találkozóval nyitja meg hivatalosan a 2018/2019-es szezont.
Szemezgessenek a bajnoki mérkőzések időpontjaiból – jegyértékesítéssel kapcsolatos információk JEGYINFÓ felületünkön!

A K&H női kézilabda liga 2018/2019-es menetrendje néhány mérkőzést leszámítva – a Kisvárda elleni idegenbeli és a Ferencváros elleni hazai találkozó kivételével – véglegesnek tekinthető.
Kedvenceink elsőként 2018. szeptember 1-jén (szombaton) 18 órától az Alba Fehérvár KC csapatát fogadják az Audi Aréna Győrben. (A találkozóra a jegyértékesítést a mérkőzés napján, a mérkőzést megelőzően két órával kezdjük meg az Audi Aréna Győr főpénztárában. Online jegyvásárlásra ez alkalommal nem lesz lehetőség.)

További bajnoki mérkőzéseinkre 2018. szeptember 3-tól (hétfő) indul a jegyértékesítés – személyesen a győri Látogatóközpontban, online pedig a www.jegymester.hu felületén.

A magyar bajnoki mérkőzések végleges időpontjainak kialakításában több fontos tényezőt is figyelembe kell venni. Egyrészt a WOMEN’S EHF Champions League mérkőzések időpontjait, másrészt a Magyar Kupa lebonyolítási rendszerében bekövetkezett változást, miszerint a bajnoki pontverseny első két helyezettje – így csapatunk is – a kupasorozat negyeddöntőjében is pályára lép. Továbbá, a 2018-as év végi válogatott női kézilabdázás csúcseseményét, a francia rendezésű Európa-bajnokságot megelőző felkészülések és a versenynapok – 2018. november 29. – december 16. – maguk szintén extra terhelést jelentenek minden érintett játékosunk számára, melyekkel számolnunk kell.  Mindemellett a hazai rendezésű mérkőzéseink lebonyolításában az Audi Aréna Győr multifunkcionális csarnok foglaltságát is szem előtt kell tartanunk, így történhetett, hogy az eredetileg 2018. december 30-ra kiírt Győri Audi ETO KC – FTC-Rail Cargo Hungaria magyar bajnoki mérkőzés végleges időpontjának kijelöléséről ezidáig nem született döntés.

Mindent egybevéve, mérkőzéseink időpontjainak kialakításában arra törekedtünk, hogy a lehetőségekhez mérten mentesítsük játékosainkat az extra terhelésektől, s a K&H női kézilabda ligában versenyző többi csapattal egyetértésben igyekeztünk a lehető legjobb megoldásokat választani, mely kölcsönösen elfogadható mindkét fél számára.   

 

A Győri Audi ETO KC magyar bajnoki mérkőzései a 2018/2019-es szezonban: