Honlapunkra a bal oldali blokkba felkerült az a négy sportoló, aki közül Önök választhatnak. Szavazni egy nap egyszer lehet. A szavazást január 31-én éjfélkor zárjuk le.

Görbicz Anita, aki 2006-ban magyar bajnoki címet és kupát nyert, valamint tagja volt az KEK második és EB 5. helyezett győri, illetve magyar csapatnak. Teljesítménye alapján a Magyar Kézilabda Szövetség a legjobb női kézilabdázónak válaszotta az Audi ETO KC játékosát.

Kammerer Zoltán, aki kajak kettesben Európa- és világbajnoki címet szerzett idén, valamint egy ezüst és egy bronzéremet is összelapátolt Kucsera Gáborral párosban. Teljesítménye alapján a Magyar Kajak-Kenu Szövetség a legjobb férfi kajakosnak válaszotta a Győri Vízisport SE versenyzőjét.

Major József, a Széchenyi SE triatlonistája, aki hosszútávú magyar bajnoki címet szerzett 2006-ban és kvalifikálta magát a hawaii Ironman világbajnokságra. Duatlonban pedig a Magyar Triatlon Szövetség az év férfi sportolójának választotta.

Bajzát Péter, a Győri ETO FC labdarúgója, aki  2006-ban a legeredményesebb játékosa volt a zöld-fehéreknek, ősszel pedig egyben a labdarúgó NBI gólkirálya is.