2018. augusztus 10-én (pénteken) 18 órától ismét barátságos mérkőzésnek ad otthont az Audi Aréna Győr. Csapatunk a felkészülési program részeként ezúttal a francia bajnokság bronzérmesével, az ESBF Besanconnal mérik össze erejüket a győri lányok. A találkozó megtekintése INGYENES – várunk minden érdeklődőt!

Az MTK Budapest elleni felkészülési mérkőzést követően egy hét elteltével ismét pályára lépnek Görbiczék – ezúttal egy régi ismerőst üdvözölhetnek az ellenfél csapatának élén, ugyanis a korábban zöld-fehér színekben kétszeres Bajnokok Ligája-győzelemig jutó Raphaëlle Tervel vezetésével a francia Besancon csapatát fogadják az Audi Aréna Győrben. A kézilabdás karrierje során kőkemény védekezéséről ismert játékos életében új fejezet kezdődött, amikor a 2013/2014-es szezont követően aktív kézilabdás pályafutásától visszavonult, s még ez év végén csatlakozott szülővárosa női kézilabdacsapata, a Besancon edzői stábjához.

A Győri Audi ETO KC – ESBF Besancon felkészülési mérkőzés 2018. augusztus 10-én (pénteken) 18 órakor az Audi Aréna Győrben veszi kezdetét.

Az edzőmérkőzés megtekintése INGYENES!

Kapunyitás:17:00-kor
 

BELÉPÉS
Kérjük a látogatókat, hogy belépéshez az Audi Aréna Győr északi (1-es főút felőli) két oldalsó bejáratát és a déli, Audi Aréna Shop mellett található oldalsó bejáratok valamelyikét használják.

A mérkőzés ideje alatt az Audi Aréna Shop az alábbi nyitva tartással várja látogatóit:
Augusztus 10. (péntek): 18:30-20:30

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
Szurkolóink részéről tapasztalt nagy érdeklődésre való tekintettel hivatalos YouTube csatornánkon (www.youtube.com/c/gyorietokc) online élőben közvetítjük ezt a találkozót is! A közvetítés linkjével a mérkőzést megelőzően jelentkezünk!

FIGYELEM!
Az útépítők előzetes tájékoztatása alapján a parkoló irányából az ideiglenes GYALOGOS átjárás továbbra is biztosítva lesz, így az Audi Aréna Győr gond nélkül megközelíthető.
Megértésüket köszönjük!

 

Várunk minden érdeklődőt a helyszínen, aki pedig otthon marad, ne maradjon le online közvetítésünkről!