A 2018/2019-es kézilabdás szezon felkészülési időszakának második barátságos mérkőzését a francia Besancon csapata ellen vívta Danyi Gábor együttese. A gyors iramú, gólzáporos találkozó végül 37-28-as veredménnyel zárult.
Végeredmény: 37-28

1.félidő
Csapatunk a Puhalák, Kristiansen, Groot, Hansen, Knedlikova, Brattset sorral állt fel a mérkőzés kezdetén – a kapuban Leynaud.
A találkozó első támadásából máris büntetőt lőhetett a Besancon, majd jött a válasz győri oldalról is Groot értékesített hétméteresének köszönhetően (1-1). Már az első percektől gyors iramú játék lett úrrá az Audi Aréna Győr pályáján – Puhalák szélső találatát követően átlövésből és lerohanásból született francia gól, majd Knedlikova is bemutatkozott (3-5). Kristiansen és Groot büntetőből faragott a hátrányon, Brattset beállóból egyenlített a kilencedik percbe lépve (6-6). A félidő feléhez érve 9-9-re módosult az állás hazai oldalon Knedlikova, Puhalák és Kristiansen jóvoltából. Danyi Gábor pályára küldte Kürthit, Oftedalt, Amorimot és Fodort is. Oftedal büntetőből, majd lerohanásból szerzett találatával hamar le is tette névjegyét. A gólzáporos mérkőzés első félidejének második felére már magukhoz ragadták a kezdeményezést a győri lányok, a szünet előtt Amorim találatával és Leynaud remek hárításaival egygólos előnnyel a birtokunkban vonulhattunk az öltözőbe.
Félidei eredmény: 17-16

2.félidő
Knedlikova, Fodor, Amorim és Oftedal kezdte meg a gólgyártást a második félidőben. A francia lövéseket hatástalanítva Leynaud remek védések sorával örvendeztette meg a szép számú zöld-fehér közönséget a helyszínen szurkolók, és online közvetítésünket követők körében is. Gyors győri labdajáratás után Hansen ziccert lőhetett, a találkozó 40. percébe lépve így már 25-20 szerepelt az eredményjelzőn. Groot középkezdésből, üres kapura szerzett találata nagy tapsot érdemelt, csak úgy, mint szélsőink parádés villanásai. Kristiansen ellentmondást nem tűrően verekedte be magát az ellenfél hatosáig, és bombázott a kapuba. Fodor újabb góljával nyolcgólos előnyhöz (35-27) jutottak a győri lányok szűk öt perccel a mérkőzés vége előtt. Oftedal bombája és Hansen szemfüles találata után már nem született több gól, a végeredmény ezzel 37-28 lett.
Végeredmény: 37-28