Augusztus 15-én (szerdán) 18 órai kezdettel az NB I idei újonca, a Mosonmagyaróvári KC SE csapata ellen lépünk pályára az Audi Aréna Győrben. A találkozó megtekintése INGYENES – várunk minden érdeklődőt!

Danyi Gábor együttese szűk három héttel a bajnokság rajtja előtt újabb felkészülési mérkőzésekkel hangolódik. Ezúttal egy hét alatt két bajnoki összecsapás is vár Amorimékra – a hét közepén esedékes első találkozóra a tavalyi szezonban a másodosztály élén végzett Mosonmagyaróvári KC SE csapata látogat el az Audi Aréna Győrbe.

A Győri Audi ETO KC – Mosonmagyaróvári KC SE felkészülési mérkőzés 2018. augusztus 15-én (szerdán) 18 órakor az Audi Aréna Győrben veszi kezdetét.

Az edzőmérkőzés megtekintése INGYENES!

Kapunyitás:17:00-kor

BELÉPÉS
Kérjük a látogatókat, hogy belépéshez az Audi Aréna Győr északi (1-es főút felőli) két oldalsó bejáratát és a déli, Audi Aréna Shop mellett található oldalsó bejáratok valamelyikét használják.

A mérkőzés ideje alatt az Audi Aréna Shop az alábbi nyitva tartással várja látogatóit:
Augusztus 15. (szerda): 17:00-20:00

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
Szurkolóink részéről tapasztalt nagy érdeklődésre való tekintettel hivatalos YouTube csatornánkon (www.youtube.com/c/gyorietokc) online élőben közvetítjük ezt a találkozót is! A közvetítés linkjével a mérkőzést megelőzően jelentkezünk!

FIGYELEM!
Az útépítők előzetes tájékoztatása alapján a parkoló irányából az ideiglenes GYALOGOS átjárás továbbra is biztosítva lesz, így az Audi Aréna Győr gond nélkül megközelíthető.

Megértésüket köszönjük!