Augusztus 15-én a Mosonmagyaróvár együttese ellen folytatta a felkészülési mérkőzések sorát csapatunk. A győri lányok kemény védekezéssel és gyors lerohanásokkal hamar uralmuk alá vették a játékot, fiatal tehetségeiket is harcba küldve végül nyolcgólos győzelmet arattak az NBI újonca ellen.
Végeredmény: 34-26

1. félidő
A győri lányok a Puhalák, Amorim, Brattset, Oftedal, Kristiansen és Knedlikova felállásban kezdték a találkozót, a kapuban Leynaud.
A mérkőzés első támadásából húzást követően Knedlikova jóvoltából gyorsan meg is született az első gól, majd Oftedal, Puhalák és Brattset is beszállt a gólgyártásba egy vendég találat ellenében (4-1). Knedlikova, Amorim, Brattset, Kristiansen és Oftedal újabb komoly rohamokat mért az óvári együttes védelmére, részükről csak Farkas, Maric és Horváth volt ezidáig eredményes – a félidő feléhez érve már 11-5-ös állás szerepelt az eredményjelzőn. Pályára lépését követően Fodor is hamar bemutatkozott, irányítóban az ifi korú Farkas is lehetőséget kapott, szélre Bódi, lövőbe Hansen érkezett. Bódi lerohanásból duplázott, Oftedal büntetőből talált be, majd vendég oldalról is többen bemutatkoztak. Farkas mellett korosztályos csapattársa, Kürthi is pályára lépett az első játékrészben – a félidei szünetre ötgólos előnnyel vonulhattak a győri lányok.
Félidei eredmény: 16-11

2. félidő
Vendég találattal indult a második félidő, aztán ismét beindult a győri gépezet – Hansen betörés-gólja, Bódi-duplázása lerohanásból, Kristiansen értékesített büntetője, Brattset ziccer-találata alakította ki a 21-13-as állást. Próbálta tartani a lépést a Mosonmagyaróvár csapata, Brattset után azonban ismét Bódi villant, és Oftedal is könyörtelenül belőtte csapata újabb hétméteresét (24-16). Puhalák klasszikus szélső találata nagy tapsot kapott, csak úgy, mint a kapuba frissen beálló fiatal tehetség, Tóth érkezése. Kristiansen büntetőből, Fodor szélről, Puhalák lerohanásból gyarapította tovább csapata góljainak számát (29-22). Állandósulni látszott a hét-nyolc gólos különbség a találkozó végéhez érve – végül 34-26-os győzelemmel búcsúzhattunk a találkozótól.
Végeredmény: 34-26