A sportág szerelmesei számára igazi kézilabdaünnep veszi kezdetét augusztus 18-án (szombaton) délután az Audi Aréna Győrben. A győri lányok ugyanis 16 órától a Siófok együttesét fogadják felkészülési mérkőzésre, míg 18 órai kezdettel a Veszprém –Tatabánya férfi barátságos mérkőzés kerül megrendezésre.
Mindkét találkozó megtekintése INGYENES!
A felkészülési mérkőzéseket övező nagy érdeklődésre tekintettel, a Sport1 TV is műsorra tűzte a mérkőzéseket – kövessék élőben az eseményeket!

Csapatunk újabb fokozatra kapcsolt a felkészülésben, a győri lányok egy hét alatt már második edzőmérkőzésükre készülnek – a szerdai Mosonmagyaróvár elleni összecsapást követően szombaton a Siófok együttesét fogadják az Audi Aréna Győrben.

„Talán a felkészülési időszak eddigi legerősebb ellenfele következik, ugyanis egy nagyon megerősödött Siófokkal szemben fogunk szombaton pályára lépni, de a céljaink változatlanok – a gyakorlás és a csapat építése az elsődleges szempont. Az elvárás, hogy lépjünk előre ahhoz képest, ami eddig volt, és ez nem feltétlenül gólokban értendő.” – tudtuk meg Danyi Gábor vezetőedző előzetes várakozásait a hétvégi összecsapás kapcsán.

Igazi kuriózum, továbbá nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a Telekom Veszprém férfi kézilabda csapata az Audi Aréna Győrt választotta felkészülési mérkőzése helyszínéül, melyet a Grundfos Tatabánya KC ellen vív. A kézilabdabarátok számára így hát igazi csemege a szombati programkínálat, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Győri Audi ETO KC – Siófok KTC KFT  felkészülési mérkőzés 2018. augusztus 18-án (szombaton) 16 órakor, rögtön utána, 18 órakor pedig a Telekom Veszprém – Grundfos Tatabánya KC összecsapás veszi birtokába az Audi Aréna Győr centerpályáját.

A találkozókat a Sport1 élőben közvetíti!

Az edzőmérkőzések megtekintése INGYENES!

Kapunyitás:15:00-kor
 

BELÉPÉS
Az augusztus 18-ai felkészülési mérkőzések alkalmával az Audi Aréna Győr északi (1-es főút felőli) és déli (az Audi Aréna Shop mellett található) oldalsó bejáratok mellett a főbejárat is nyitva várja a látogatókat!

A mérkőzés ideje alatt az Audi Aréna Shop az alábbi nyitva tartással várja látogatóit:
Augusztus 18. (szombat): 15:00-18:00
 

FIGYELEM!
Az útépítők tájékoztatása alapján a parkoló irányából az ideiglenes GYALOGOS átjárás továbbra is biztosítva lesz, így az Audi Aréna Győr gond nélkül megközelíthető.
Megértésüket köszönjük!