A 2018/2019-es szezontól klubunk új szintre emelte a csapat felkészülésével, mérkőzéseivel, valamint a játékosok egészségügyi állapotával kapcsolatos információk menedzselését, szakmai elemzését. A statisztikai adatokat és számos hasznos funkciót tömörítő MATCHmeeting szoftver hatékony analizálást tesz lehetővé a Győri Audi ETO KC edzői és orvosi stábja számára, s közös kommunikációs platformként is működik a mindennapokban  – ismerjék meg a rendszert közelebbről!

Klubunk igényeihez és a sportág sajátosságaihoz teljes mértékben alkalmazkodó rendszerrel bővült a Győri Audi ETO KC tudástára és ismeretanyag-raktára. A MATCHmeeting rendszer az edzői és orvosi stáb, valamint a játékosok részére létrehozott hozzáférésekkel történő bejelentkezésüket követően statisztikák, elemzések és hasznos információk tárházát nyitja meg előttük, mely egyéni fejlődésük mellett a csapatmunkában történő előrelépést is segíti.

Az adatok elérhetősége a logika mentén rajzolódik ki, s amellett, az egész csapatot érintő komplex információkat találhatnak a játékosok, adott a lehetőség az individualizált kommunikációra (mint például egyéni videoelemzés) edző és játékos között.

„Fontosnak tartjuk, hogy játékosaink minden téren a legprofibb körülmények mellett végezhessék napi (edzés)munkájukat, csak úgy, mint a szakmai és orvosi stáb, akik a MATCHmeeting-nek köszönhetően egy átfogó rendszerben végzik az adatfeldolgozást és elemzéseket, s juthatnak hozzá hasznos információkhoz a csapat teljesítményét, a játékosok fizikai állapotát illetően. A létrejött megállapodásnak köszönhetően klubunk újabb lépést tett a modern kor kihívásainak és kívánalmainak megfelelően az egyesületi menedzselés szintjén.” – nyilatkozta dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke.



A MATCHmeeting képviseletében Dupai János tartott tájékoztatót a győri lányoknak, s hívta fel a figyelmet a rendszer előnyeire és hasznos tulajdonságaira.
“Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy a világ legjobbjait napi szinten segíthetjük a programunkkal a felkészülésükben és az elemzésekben. A mai profi versenysport már a milliméterekről szól. Hisszük, hogy ezekkel a nüanszokkal hozzá tudunk járulni a Csapataink sikereihez.“

A szoftver számos funkcióval rendelkezik, melyek mai modern korunk élsportjában elengedhetetlenek, ilyen többek között a különböző tesztek és felmérések eredményeinek tárolása, sérülés-nyilvántartás, a játékosok fizikai állapotának nyomon követése, edzések, mérkőzések és a versenynaptár egészének menedzselése, kérdőívek nyilvántartása, stb.



A Győri Audi ETO KC videoelemző edzője, Kun Attila elégedettségének adott hangot már a rendszer első néhány használatát követően:
„Egy számunkra új rendszerrel, a MATCHmeetinggel kezdtünk el dolgozni ettől a szezontól kezdődően, mellyel több európai topcsapat is ismerkedik. Tulajdonképpen egy nyilvántartó és elemző rendszerről beszélünk, mely kitér a napi edzésekre, az egészségügyi ellátásunkra, a sérülések és fizikoterápiás kezelések nyilvántartására, illetve a mérkőzések elemzésére, videoelemzésekre. A stábunk összes tagja használja már, beleértve a játékosokat is, s az eddigiek alapján nagyon jó tapasztalatokkal rendelkezünk, gyors és intelligens rendszer.

A MATCHmeeting szoftver a számítógépes hozzáférés mellett elérhető Android és iOS operációs rendszerrel működő mobil készülékeken is, így a felület mai modern korunk kihívásainak megfelelően, rohanó mindennapjaink ellenére is könnyen menedzselhető.

Bízunk benne, hogy az együttműködés sikerességét a 2018/2019-es szezon eredményei igazolni fogják!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!