Folytatjuk sorozatunkat a Győri Audi ETO KC támogatóiról, akik évről évre a csapat mellett állnak és támogatásukkal elősegítik a legmagasabb célok elérését. Szponzorainkat bemutató sorozatunkat csapatunk egyik új támogatójával, az ingatlanok üzemeltetésével és bérbeadásával foglalkozó Ceetrus Hungary Kft.-vel folytatjuk.

Új szponzori együttműködés került aláírásra a Győri Audi ETO KC és a Ceetrus között a 2018/19-es szezonra vonatkozóan. Az ingatlanokkal foglalkozó cég logója a csapat mezén is megjelenik majd az idei szezon során. Csapatunk és a Ceetrus filozófiája nagyon közel áll egymáshoz, vallja Gábosy Balázs a Ceetrus Hungary Kft. kereskedelmi igazgatója. „Cégünk, a Ceetrus víziójában az „Ember” áll a középpontban. Ahhoz, hogy hivatásunkat ellássuk elengedhetetlen, hogy kiemelkedő partnerekkel működjünk együtt. Úgy gondoljuk, hogy egy ilyen kiváló csapat mint az ETO és az őket övező különleges atmoszféra, amit a szurkolók teremtenek maximálisan illeszkedik ahhoz, amit a Ceetrus szeretne sugározni tevékenységével a mindennapokban.”

A cégvezető szerint hasonló célok jellemzik a Ceetrus-t és a Győri Audi ETO KC-t is. „A profizmusra és tökéletességre való törekvés mellett az ETO megtartja az emberi léptéket, odafigyel az őket körülvevőkre, csakúgy, mint a Ceetrus.”

A korábban az elsőosztályú, felnőtt kézilabdában is játszó, tehát jelentős kézilabdás múlttal is büszkélkedő Gábosy Balázs elárulta azt is, hogy lenyűgözte őt a lányok tavalyi teljesítménye. „Lehengerlő szezont zárt a csapat. Címvédés a Bajnokok Ligájában, amellett, hogy minden mást is megnyert a csapat… Igazi világklasszis teljesítmény. Azt hiszem, nem vagyok egyedül azzal, hogy a BL döntőt említem, mint a legemlékezetesebb meccset. Nem nagyon lehet annál tovább fokozni az izgalmakat a kézilabdában, ahogy a hosszabbítás utolsó másodperceiben dőlt el a BL serleg sorsa.” – nyilatkozta a Ceetrus kereskedelmi igazgatója.

A Győri Audi ETO KC számára fontos a régi, meglévő szponzori kapcsolataink megerősítése és fenntartása, de ugyanígy új partnerek bevonása. „Örülünk, hogy egy jelentős szponzor csatlakozott támogatóink közé. A Ceetrus saját terepén, az ingatlanüzemeltetésen és bérbeadáson sikeres múltra tekint vissza, csakúgy mint mi, a kézilabdában. Új partnerként igyekszünk megmutatni számukra is, hogy érdemes csapatunk támogatója lenni. Szeretnénk ha idén is mindenki elégedett lehetne a szezon végén. Bízom benne, hogy közösen sok nagy győzelemnek tapsolhatunk majd.” – nyilatkozta dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke.

Klubunk ezúton köszöni a Ceetrus Hungary Kft. támogatását, és köszöntjük az 2018/19-es szezon támogatói között.