Folytatjuk sorozatunkat a Győri Audi ETO KC támogatóiról, akik évről évre a csapat mellett állnak és támogatásukkal elősegítik a legmagasabb célok elérését. Szponzorjainkat bemutató sorozatunkat a Mo-To 95’ Kft-vel, az „Oil! A német kúthálózat”  egyes benzinkutjait üzemeltető céggel folytatjuk.

Többéves múltra tekint vissza a Mo-To 95’ Kft és a Győri Audi ETO KC együttműködése. Hoffer Gyula cégvezető igazi szurkolóvá vált az együttműködés során.

„Mindig is ismertem, és követtem az Audi ETO KC szereplését az elmúlt években. Három évvel ezelőtt kerültünk üzleti kapcsolatba a klubbal.” -kezdi a cégvezető. „Azt gondolom, hogy megéri egy ilyen sikeres vállalkozás mellé állni, és támogatni a lányokat. A cég által üzemeltetett Oil! benzinkutak is Győrben, illetve a régióban helyezkednek el, fontos hogy a helyi jelleg megmutatkozzon a szponzoráció során. Büszke vagyok, hogy megjelenhetünk a csapat szerelésén, örömmel vállaltunk újabb egy évet a szponzorációban.”

A mérkőzéseket helyszínen nyomon követő és igazi szurkoló Hoffer Gyula kedvenc mérkőzése az elmúlt szezonból a Bukarest hazai legyőzése volt februárban.

„Hihetetlen jó hangulat volt az Audi Arénában, és a problémák ellenére végig egymásért küzdve a nagybetűs CSAPAT győzött, és visszavágtunk az odavágón elszenvedett vereségért.” – mondta Hoffer Gyula.

„Fontosnak tartjuk a helyi vállalkozások bevonását a klub szponzori körébe. Két névadó főszponzorunk, Győr városa és az Audi Hungária mellett fontos szerep jut a közepes és a kisebb támogatóknak is, gyakorlatilag ők a harmadik láb, amin állunk. Örömteli, hogy idén is meghosszabbítottuk együttműködésünket a Mo-To 95’ Kft-vel.” – nyilatkozta dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke.

Klubunk ezúton köszöni a Mo-To 95’ Kft eddigi támogatását, és köszöntjük az 2018/19-es szezon támogatói között.