Folytatjuk sorozatunkat a Győri Audi ETO KC támogatóiról, akik évről évre a csapat mellett állnak és támogatásukkal elősegítik a legmagasabb célok elérését.  Szponzorjainkat bemutató sorozatunkat a Vidanet Zrt-vel kezdjük.

Többéves múltra tekint vissza a Vidanet Zrt. és a Győri Audi ETO KC együttműködése. Hushegyi Károly régióvezető igazi sportbarát és hosszú évtizedek óta szurkolója az ETO-nak, legyen szó bármilyen sportágról is.

„Fantasztikus teljesítményt láthattunk idén is a lányoktól. Roppant büszkék vagyunk, hogy évek óta a Győri Audi ETO KC támogatói lehetünk.” -kezdi a régióvezető. „A Vidanet Zrt. eleinte Győr és a térség ügyfelei számára kínálta szolgáltatásait, igy nem volt kérdés, hogy támogatni szerettük volna a környék, sőt az ország legsikeresebb csapatát. Ez a kapcsolat most már hagyományos, így nem volt kérdés részünkről, örömmel vállaltunk újabb egy évet a szponzorációban.”

A mérkőzéseket rendszeresen a helyszínen nyomon követő és igazi szurkoló Hushegyi Károly kedvenc mérkőzése az elmúlt szezonból a Ljubljana hazai legyőzése volt márciusban.

„Talán sokan meglepődnek a választásomon, de számomra azért ez volt az elmúlt szezon legjobb  hazai mérkőzése, mert erre a meccsre két fontos partnerünk is eljött, akiknek büszkén mutathattuk be, hogy micsoda fantasztikus csapattal állunk mi itt kapcsolatban. Az egész szezonra büszkék vagyunk, hiszen egész évben rengeteget tettek egymásért a lányok, és egymásért küzdve a nagybetűs CSAPAT győzött minden fronton.” – mondta Hushegyi Károly.

„Fontosnak tartjuk a helyi vállalkozások bevonását a klub szponzori körébe. Két névadó főszponzorunk, Győr városa és az Audi Hungária mellett fontos szerep jut a közepes és a kisebb támogatóknak is, gyakorlatilag ők a harmadik láb amin állunk. Örömteli, hogy idén is meghosszabbítottuk együttműködésünket a Vidanet Zrt.-vel.” – nyilatkozta dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke.

Klubunk ezúton köszöni a Vidanet Zrt. eddigi támogatását, és köszöntjük az 2018/19-es szezon támogatói között.