2018. augusztus 31. és szeptember 2. között a szlovákiai Stupavan megrendezésre kerülő utánpótlás tornán Horváth János vezetésével U14-es csapatunk képviseltette magát, s a kitartó menetelést követően bronzéremmel a nyakukban térhettek haza. Gratulálunk!

Utánpótlás csapatunk magabiztosan vette a csoportmérkőzések kihívásait a szlovákiai Stupaván megrendezésre kerülő, három napos felkészülési tornán – s fiatal tehetségeink meg sem álltak a bronzérem megszerzéséig. Az alapozó időszak ezennel véget is ért, hamarosan már a korosztályos bajnokságokban kell bizonyítani!

„A háromnapos szlovákiai torna remekül szolgálta a bajnoki rajt előtti felkészülésünket, hiszen csapatommal a leány serdülő II. osztályban és a Gyermekbajnokság leány U14 I. osztályában is harcba indulunk az új szezon kezdetén.” – értékelt a tornát követően Horváth János edző.


EREDMÉNYEK
Csoportmérkőzések:
Győri ETO KC – SKP Bratislava: 20-10
Győri ETO KC – MSK Dunajská Streda „B”: 22-10
Győri ETO KC – HK Slovan Duslo Sala „A”: 18-15
Győri ETO KC – MHK Bytca: 24-12

A csoportmérkőzéseket követően a csoportok első helyezettjei körmérkőzést játszottak egymással, így dőltek el a dobogós helyezések:
HC Tatran Stupava – Győri ETO KC: 10-6
HK Slavia Partizánske – Győri ETO KC: 16-15

Felső sor: Major Zoé, Németh Júlia Emma, Turi Bianka, Raczenböck Blanka, Nyerges Anna, Schmidt Karina, Zuber Hanna, Gönczöl Vivien
Középső sor: Komáromi Luca, Gombás Leila, Kövér Luca, Komáromi Lotti, Halász Viktória Napsugár
Kapusok: Németh Henriett, Csendes Bella
(képről hiányzik Kreták Anna)
Edző: Horváth János

Gratulálunk csapatunknak a bronzérem megszerzéséhez, és további sok sikert kívánunk nekik a 2018/2019-es szezon során!