A szeptember elsejei bajnoki nyitányt követően szűk egy héten belül ismét pályára lépnek kedvenceink, ezúttal a Budaörs otthonában. A találkozó 2018. szeptember 7-én (pénteken) 17 órakor veszi kezdetét – kövessék nyomon az eseményeket, a mérkőzést hivatalos YouTube csatornánkon online élőben közvetítjük!

Alighogy kezdetét vette a 2018/2019-es kézilabdás szezon, máris a második fordulóra készül Danyi Gábor együttese a K&H női kézilabda liga megmérettetései sorában. Ezúttal Budaörs felé veszik az irányt a zöld-fehér mezes győri lányok, hogy újabb értékes bajnoki pontokért induljanak harcba.

A mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól a Győri Audi ETO KC másodedzőjét, Zdravko Zovkot kérdeztük, aki elmondta – „Minden mérkőzés nehéz a magyar bajnokságban, hiszen Európa legerősebb bajnokságáról van szó. A Budaörs jó csapat, jó néhány rutinos játékossal, de igyekszünk kihozni magunkból mi is a maximumot, gyakorolni az új elemeket és fejlődni.”

A Moyra-Budaörs Handball – Győri Audi ETO KC bajnoki mérkőzés 2018. szeptember 7-én (pénteken) 17 órai kezdettel a Réti Tamás Csaba – Szedmák Márton játékvezető-páros vezényletével kerül megrendezésre.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
Szurkolóink részéről tapasztalt nagy érdeklődésre való tekintettel hivatalos YouTube csatornánkon (www.youtube.com/c/gyorietokc) online élőben közvetítjük a találkozót! A közvetítés linkjével a mérkőzést megelőzően jelentkezünk!

Szurkoljunk minél többen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!