A hétvégi magabiztos budaörsi győzelmet követően néhány napon belül ismét idegenben lép pályára Danyi Gábor együttese, ezúttal az MTK otthonában. A bajnoki találkozó 2018. szeptember 12-én (szerdán) 18 órakor veszi kezdetét – kövessék nyomon az eseményeket, a mérkőzést hivatalos YouTube csatornánkon online élőben közvetítjük!

A szombati meccsnapot követően szerdán már folytatódik is a magyar bajnoki pontvadászat, ezúttal az MTK Budapest csapatához utazik zöld-fehér együttesünk. Golovin Vlagyimir tanítványai egy győzelemmel és egy vereséggel várják a címvédő győri lányokat a fővárosi Elektromos csarnokban a hét közepén.

A mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól a Győri Audi ETO KC vezetőedzőjét, Danyi Gábort kérdeztük, aki elmondta, még maradéktalanul nem elégedett az elmúlt két bajnoki mérkőzésen mutatott játékkal, de a lányok dolgoznak tovább a védekezés és támadás tökéletesítésén. A közelgő MTK elleni bajnokin az egyik legfontosabb célkitűzésük közé tartozik, hogy megakadályozzák az ellenfél könnyű gólszerzési lehetőségeit. – tudtuk meg a trénertől.

A teljes beszélgetést itt nézhetik vissza:

Az MTK Budapest – Győri Audi ETO KC magyar bajnoki mérkőzés 2018. szeptember 12-én (szerdán) 18 órai kezdettel a Földesi Csaba – Halász András játékvezető-páros vezényletével, a budapesti Elektromos csarnokban kerül megrendezésre.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
Szurkolóink részéről tapasztalt nagy érdeklődésre való tekintettel hivatalos YouTube csatornánkon (www.youtube.com/c/gyorietokc) online élőben közvetítjük a találkozót! A közvetítés linkjével a mérkőzést megelőzően jelentkezünk!

Szurkoljunk minél többen a győri lányok sikeres szerepléséért!
Hajrá ETO! Hajrá Győr!