A K&H női kézilabda liga előrehozott, 25. fordulójában Budapesten, az MTK otthonában lépett pályára Danyi Gábor csapata. A Győri Audi ETO által diktált gyors iramot a mérkőzés elején még bírta a hazai csapat, az első játékrész felénél azonban ellépett ellenfelétől a győri alakulat. Határozott védekezéssel és lendületes támadással folyamatosan növelték előnyüket Grooték, a végén magabiztos győzelem kiharcolásával hozták el a bajnoki pontokat az Elektromos csarnokból.

A zöld-fehér mester a kapuban Kiss Évának, előtte pedig az Amorim, Knedlikova, Brattset, Groot, Oftedal és Fodor hatosnak szavazott bizalmat a kezdősípszó elhangzásakor. A hazai együttes kezdte a mérkőzést, lövési kísérletüket blokkal zárta a győri társaság, a gyors ellentámadást Fodor fejezte be eredményesen, de Fekete válasza révén kiegyenlítettek a fővárosiak a 4. percben (1-1). Amorim betörésből szerezte a második gólt, a másik oldalon Karnik hetest lőtt Kissnek (3-2). Oftedal szép egyéni megoldása eredményezte a harmadik győri gólt (3-3). Majd a szélsők lőttek egyet egyet mindkét oldalon a 8. percben (4-4). Brattset Groottól kapott labdával iratkozott fel a góllistára. Groot megkapta a győri első sárgát, és heteshez is jutott az MTK, amit Karnik váltott gólra. Brattset zsinórban második találatával egyenlített a 10. percben. Ezt követően Termány és Oftedal növelte eggyel-eggyel mindkét csapat találatainak számát a 11. percben (6-7). Amorim és Knedlikova egy-egy lerohanást fejeztek be, amivel elszakadtak három góllal a zöld-fehérek a 12. percben (6-9). Az ifista Tóth bemutatkozott egy büntető védésével a győri kapuban. Brattseté a tizedik ETO-gól (7-10), mire az MTK-mester kikérte első idejét. Fodor lőtt egy szépet szélen, majd Kristiansen feljött a pályára és be is mutatkozott egy átlövés bombával, amivel ötre növelte az ETO előnyt a 17. percben (7-12). Néhány perc gólcsendet Fodor tört meg egy ejtéssel, majd Hansen is betalált egy Oftedal passznak köszönhetően a 21. perc derekán (8-14). A tizenötödik győri találat Knedlikovaé, a következő pedig Kristiansené a félidő vége előtt 4 perccel (8-16). Kilenc perces MTK gólcsendet követően a szélen Bánfai talált be Kissnek, amire rögtön válaszolt Kristiansen a 28. percben (9-17). Egy Fodor-góllal zárult a félidő, 10-18 eredménnyel.

A második félidő elején a győri tehetség, Tóth immáron második hetesét hárította, a gólgyártást pedig Groot nevéhez köthettük. Majd Knedlikova és Fodor találatával beállt a tíz gólos különbség a két csapat között a 35. percben (11-21), amit zsinórban még kettővel megtoldott Fodor (12-23). Kiss sorozatban három MTK próbálkozást hiúsított meg a 36-38. percben. Termány szabálytalansága emberelőnyhöz és büntetőhöz juttatta az győrieket, amit Oftedal váltott gólra a 39. percben (12-24). Tóth, Bánfai és Fekete szépítettek a hazai eredményen, amit azonban Bódi nem engedett a 42. perc végén (16-26). Amorim kapott kétpercet a 45. percben, majd Kristiansen értékesített egy büntetőt a 47. perben, majd mindezt megfejelte egy akciógóllal is megszerezve ezzel ötödik találatát (18-28). Kiss védését követő gyors győri ellentámadást Bódi fejezett be, amihez hozzáadott még egyet Kristiansen a vége előtt 10 perccel, megszerezve a harmincadik zöld-fehér találatot (19-30). Kristiansen nem hagyta abba a gólgyártást, övé volt a következő is, majd Brattset következett (20-32). Aztán ismét Kristiansen villant egy kihagyott büntetőt követően (21-33). Az utolsó percekben a fiataloknak is lehetőséget adott Danyi Gábor vezetőedző; Pál, Kellermann és Kürthi is pályára léphettek, amit Kürthi meg is hálált egy talajról elengedett lövéssel, majd egy szép gólpasszt is adott Brattsetnek (24-35) a lefújás előtt egy perccel. Stranigg szépítő találatával ért véget a mérkőzés; tíz gólos vezetéssel, 35-25-re nyert a Győri Audi ETO.

Danyi Gábor: "Gratulálok az ellenfélnek,  nyílt kézilabdát játszott, nem feltett kézzel jöttek. Örülök a találkozónak, mert a védekezésünkben láttam javulást, de persze a tökéletestől még messze vagyunk."

Fodor Csenge: "Büszke vagyok a csapatra, mert fel tudtunk javulni védekezésben, amin a heti edzésmunkában nagy hangsúly volt. A támadójátékunkkal eddig is elégedett voltam. Gratulálok az ellenfélnek, jól játszottak ők is."