Hibátlan mérleggel, háromból három győzelemmel várja együttesünk a K&H női kézilabda liga soron következő állomását hazai pályán, a DVSC SCHAEFFLER csapata ellen. Az Audi Aréna Győrben megrendezésre kerülő találkozó 2018. szeptember 16-án (vasárnap) 16.30-kor veszi kezdetét – a mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti!

A K&H női kézilabda liga soron következő megmérettetésén, hazai közönségük előtt a DVSC SCHAEFFLER együttesét fogadják zöld-fehér mezes lányaink.

A közelgő bajnokival kapcsolatos várakozásairól ezúttal két játékosunk, Jana Knedlikova és Veronica Kristiansen mesélt:

A Győri Audi ETO KC – DVSC SCHAEFFLER magyar bajnoki mérkőzés 2018. szeptember 16-án (vasárnap) 16:30-kor a Felhő Ferenc – Öcsi Tamás játékvezető-páros vezényletével, az Audi Aréna Győrben kerül megrendezésre. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.
Kapunyitás: 14:30

Szurkoljunk minél többen a helyszínen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!


PROGRAMAJÁNLÓ
A győri lányok bajnoki találkozóját követően kivételes alkalommal az Audi Aréna Győr pályáját veszik birtokba NB I/B-s szezonnyitó mérkőzésen „arénaszomszédaink”, az AGROFEED ETO-SZESE játékosai a Veszprémi KKFT Felsőörs csapata ellen.
Kezdés: 18:30-kor
BELÉPÉS, JEGYINFÓ: Amennyiben a Győri Audi ETO KC – DVSC SCHAEFFLER mérkőzésre jegyet váltottak, vagy bérletes szurkolóink, s szívesen maradnának megtekinteni az ETO-SZESE küzdelmét, minden további nélkül megtehetik ezt.  Akik kifejezetten csak a férfi bajnoki összecsapásra érkeznek, INGYENESEN léphetik át az Audi Aréna Győr kapuját – ők a PJ, PB és OJ szektorokban foglalhatnak helyet.

FIGYELEM!
Az útépítők tájékoztatása alapján a parkoló irányából az ideiglenes GYALOGOS átjárás továbbra is biztosítva lesz, így az Audi Aréna Győr gond nélkül megközelíthető.
Megértésüket köszönjük!