A győri lányok mérkőzésmenetrendjének következő állomása bizonyára nem lesz izgalmak híján, Dunaújvárosban ugyanis mindig nagy küzdelem vár a mieinkre. A találkozó 2018. szeptember 22-én (szombaton) 18 órakor veszi kezdetét – kövessék nyomon az eseményeket, a mérkőzést hivatalos YouTube csatornánkon online élőben közvetítjük!

A szeptember végi egyhetes válogatott szünetet megelőzően Dunaújvárosba látogatnak zöld-fehér mezes lányaink a K&H női kézilabda liga 4. fordulójában. A két együttes az elmúlt szezonokban rendre kiélezett párharcot vívott egymással, így a Győri Audi ETO KC vezetőedzője, Danyi Gábor ez alkalommal sem számít könnyű mérkőzésre.

„Az elmúlt évek során soha nem volt könnyű, mindig szoros ki-ki meccseket játszottunk idegenben a Dunaújvárossal.” – nyilatkozta a tréner, s azt is megtudtuk, bízik benne, hogy a kisebb sérülésekkel bajlódó játékosok is mihamarabb rendelkezésére tudnak már állni, hiszen az általa képviselt újfajta játékfelfogás a csapat folyamatos mozgatását, cseréket követel.

A Dunaújvárosi KKA NKFT – Győri Audi ETO KC bajnoki mérkőzés 2018. szeptember 22-én (szombaton) 18 órai kezdettel a Bíró Ádám – Kiss Olivér játékvezető-páros vezényletével kerül megrendezésre.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
Szurkolóink részéről tapasztalt nagy érdeklődésre való tekintettel hivatalos YouTube csatornánkon (www.youtube.com/c/gyorietokc) online élőben közvetítjük a találkozót! A közvetítés linkjével a mérkőzést megelőzően jelentkezünk!

Szurkoljunk minél többen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!