Folytatjuk sorozatunkat a Győri Audi ETO KC támogatóiról, akik évről évre a csapat mellett állnak és támogatásukkal elősegítik a legmagasabb célok elérését. Szponzorainkat bemutató sorozatunkat a győri Cutler Fitness Győrrel folytatjuk, akik idén is együttműködnek csapatunkkal és helyet biztosítanak a lányok kondícionáló tréningjeinek.

Nem volt kérdés, hogy folytatódjék-e az együttműködés Győr legnagyobb edzőterme, a Cutler Fitness Győr és a Győri Audi ETO KC között.  A népszerű terem az idei szezon során is heti rendszerességgel ad otthon csapatunk regeneráló és fejlesztő edzéseinek.

„Filozófiánk az, hogy a saját területén legjobb, legszínvonalasabb sportolókat azzal támogatjuk, hogy használhassák minőségi edzőtermünket. Úgy gondoljuk, hogy az edzőtermünk maximálisan ki tudja szolgálni az AUDI ETO csapatának súlyzós és erőnléti edzéseit. Mi ezzel kívánunk hozzájárulni a csapat sikereihez. És mivel jönnek az eredmények is jól eső érzéssel tölt el Bennünket, hogy azokban ilyenmódon részünk lehet. Az elmúlt 2 év közös munkája során kiderült, hogy mennyire profi a csapat és ugyanakkor közvetlen viszonyba kerültünk velük. Gondolkodás nélkül mondtunk igent az együttműködés folytatására.” - mondta Freimann Sándor tulajdonos, ügyvezető.

A csapat filozófiája és az edzőterem mottója nagyon hasonló. Freimann Sándor szerint ez a közös alap megkönnyíti a napi munkát és az együttműködést. „A sport iránti alázat, a tisztelet közös bennünk, mivel edzőtermünk tulajdonosai mind versenysportolók. Ennek is köszönhető, hogy könnyen megtaláltuk a közös hangot. Úgy érezzük vannak olyan kisebb területek, amelyekben a saját, sok éves tapasztalatunk alapján, további segítséget tudunk nyújtani a csapat felkészítésében.”

Az ügyvezető azt is elárulta, hogy  a csapathoz ellenfélként érkező külföldi egyesületek is gyakran keresik fel edzőtermüket. Habár Freimann Sándor sportolóként ugyan sosem kézilabdázott, ettől függetlenül hamar a sportág szerelmese és a Győri Audi ETO KC szurkolója lett. „Fantasztikus teljesítmény, amit a tavalyi szezonban elértek a lányok, hiszen mindhárom kupát a magasba emelhették. Ez egy teljes csapattal is szuper teljesítmény lenne, de az AUDI ETO-nak úgy sikerült mindez, hogy több kulcsjátékosára sem számíthatott hosszabb ideig. Az Audi Arénában izgultuk végig az utolsó bajnoki meccset, amikor csak a lefújás után 2-3 perccel derült ki, hogy magyar bajnok lett az Audi ETO. De ugyanakkor Kiss Éva BL döntőbeli utolsó védése is örök emlék marad sokunknak. Nehéz lenne kiválasztani melyik volt a legszebb pillanat a szezonban.” -nyilatkozta az ügyvezető.

 „Harmadik együttműködésünket kezdjük meg a Cutler Fitness Győrrel, és nem véletlenül vagyunk elégedettek az edzőteremmel. Méretéből és  felszereltségéből adódóan tökéletesen passzol ahhoz, amire a csapatunk tagjainak szüksége van. A szakmai stáb heti rendszerességgel tart edzéseket a lányoknak a Cutler-ben, és bízunk benne, hogy hozzá tudnak idén is járulni a keret megfelelő fizikai állapotának eléréséhez.” – mondta Dr. Bartha Csaba a Győri Audi ETO KC elnöke.

Klubunk ezúton köszöni a Cutler Fitness Győr eddigi támogatását, és köszöntjük az 2018/19-es szezon támogatói között.