A szeptember végi egyhetes válogatott szünetet követően októberben újabb fokozatra kapcsolunk, ugyanis a K&H női kézilabda liga megmérettetései mellett a BL-csoportkör összecsapásai is útjukra indulnak. Az igazán mozgalmasnak ígérkező hónap első állomása 2018. október 3-án (szerdán) 18 órakor az Audi Aréna Győrben esedékes, ahol zöld-fehér mezes lányaink a Vác együttesét fogadják.

A K&H női kézilabda liga soron következő, ötödik fordulójában a jelenleg a bajnokság élmezőnyében szereplő, eddig négy mérkőzésről három győzelemmel és egy vereséggel távozó GVM Europe-Vác együttesét fogadják Danyi Gáborék.

A találkozó előtt a Győri Audi ETO KC fiatal szélsője – aki remekül helyt állt klubcsapata eddigi bajnoki mérkőzésein, így remek teljesítményének köszönhetően az elmúlt hetet a B válogatottal Győrben tölthette –, Fodor Csenge mesélt várakozásairól:

„Reméljük, hogy itthon tudjuk tartani a két pontot a Vác elleni szerdai mérkőzésen. Nagyon kemény munka van amögött, amit jelenleg a játékunk képe mutat kívülről és a pályáról belülről is, úgy gondolom, nagyon jól haladunk.” – tudtuk meg Csengétől.

A Győri Audi ETO KC-GVM Europe-Vác magyar bajnoki mérkőzés 2018. október 3-án (szerdán) 18 órakor az Őri Erika-Pozdena Erika játékvezető-páros vezényletével, az Audi Aréna Győrben kerül megrendezésre.
Kapunyitás: 16:00

Szurkoljunk minél többen a helyszínen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!

 

FIGYELEM!
Az útépítők tájékoztatása alapján a parkoló irányából az ideiglenes GYALOGOS átjárás továbbra is biztosítva lesz, így az Audi Aréna Győr gond nélkül megközelíthető.
Megértésüket köszönjük!