Csapatunk, a címvédő Győri Audi ETO KC az RK Krim Mercator Ljubljana együttese elleni hazai mérkőzéssel megkezdi szereplését az EHF Női Bajnokok Ligája 2018/2019-es versenyében. A győri lányok jó formában, izgatottan várják az idény első nemzetközi kupamérkőzését, melyre 2018. október 6-án (szombaton) 19.30-kor az Audi Aréna Győrben kerül sor. Szurkoljunk minél többen a helyszínen, és a TV képernyők előtt – a találkozót a Sport1 élőben közvetíti.

Az RK Krim Mercator Ljubljana együttese nem ismertlen a Rába-parti zöld-fehérek számára, hiszen a tavalyi évad során kétszer is megmérkőztek egymással a csapatok, azóta azonban mindkét félnél történtek változások. Különleges nap lesz a szombati példának okáért Danyi Gábor, a Győri Audi ETO KC vezetőedzője számára, hiszen többéves másodedzői pályafutását követően immár a címvédő győri lányok kispadjának élén a nemzetközi mezőnyben is debütál és igyekszik csapatával minél szebb eredményeket elérni.

A találkozót megelőző médianyilvános edzés alkalmával a tréner mellett a csapatkapitány, Görbicz Anita, és a tapasztalt hálóőr, Amandine Leynaud – aki a tavalyi szezon csúcseseményén,  a BL-döntőben épp a zöld-fehérekkel találta szembe magát – nyilatkozott.

A Győri Audi ETO KC-RK Krim Mercator Ljubljana Bajnokok Ligája csoportkör 1. fordulójában esedékes mérkőzés 2018. október 6-án (szombaton) 19.30-kor a portugál Marta Sa – Vania Sa játékvezető-páros vezényletével, az Audi Aréna Győrben kerül megrendezésre.
Kapunyitás: 17:30

Szurkoljunk minél többen a helyszínen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!

 

FIGYELEM!
Az útépítők tájékoztatása alapján a parkoló irányából az ideiglenes GYALOGOS átjárás továbbra is biztosítva lesz, így az Audi Aréna Győr gond nélkül megközelíthető.
Megértésüket köszönjük!