Különleges lehetőséget kínálunk szurkolóink számára, ugyanis 2018 októberétől az Audi Aréna Győrben rendezett bajnoki és BL mérkőzéseinken kezdődobást végezhetnek a bátor jelentkezők. Ragadja meg Ön a lehetőséget vagy ajándékozzon egyedi, különleges kézilabdás élményt szeretteinek!

A szurkolóink részéről tapasztalt nagy érdeklődésre való tekintettel a Győri Audi ETO KC vezetése úgy döntött, hosszabb szünetet követően ismét elérhetővé teszi hazai mérkőzésein a kezdődobást a szurkolók részére. Az aktivitás célja, hogy maradandó emléket szerezhessenek kitartó és elkötelezett szurkolóink, szimpatizánsaink, akik ezáltal testközelből a pályáról, játékosaink gyűrűjében élhetik át egy-egy bajnoki rangadó vagy épp nemzetközi kupamérkőzés kezdete előtti másodpercek fantasztikus hangulatát. Az emlékezetes pillanatról fotó készül, melyet az adott mérkőzést követően eljuttatunk a szerencsés kiválasztott számára a Győri Audi ETO KC csapattagjai által dedikálva.

A különleges lehetőség igénybe vételéhez emailben lehet jelentkezni. A várhatóan nagy érdeklődésre való tekintettel az egyes mérkőzésekre beérkezett első jelentkezést tudjuk elfogadni.

A kezdődobás ára bajnoki mérkőzéseinkre 50.000 Ft, míg Bajnokok Ligája összecsapásokra 80.000 Ft.

Sikeres regisztrálónak az adott mérkőzésre elsőként beérkezett jelentkező regisztrációja minősül, miután a regisztráció jóváhagyásra került és teljesítette a fizetési feltételeket.

Az érdeklődők azokra a hazai rendezésű mérkőzéseinkre jelentkezhetnek a kezdődobás elvégzésére, melyekre már jelenleg is zajlik a jegyértékesítés, azaz a 2019. január 2-án esedékes Ferencváros elleni rangadóval bezárólag.

Kezdődobásra jelentkezni a kezdodobas@gyorietokc.hu e-mail címen a mérkőzés időpontjának megjelölésével lehet!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!

Várjuk a bátor jelentkezőket!