A pokoli hangulat ellenére remekül kezdett a Győr, és még emberhátrány alatt is betalált (3-5). A Podgorica állva maradt, és sorra kapta a gólokat (3-8). A későbbiekben sem találta a ritmust a hazai együttes, és az ETO biztosan őrizte előnyét. Főleg a magyar csapat két román légiósa, Spiridon és Gogirla, valamint Vérten, illetve a védelem sziporkázott. A Podgorica emberelőnye alatt szépített, ám azonos létszám mellett visszaállt a korábbi különbség.
A második félidőben sem került hullámvölgybe a Győr, minden csapatrész jól játszott, így szép lassan nőtt az előny. A közönség nem igazán bírta elviselni, hogy a magyar bajnok sokkal jobb riválisánál, és különféle tárgyakat, petárdákat dobált a pályára, ami miatt sokáig állt a meccs 19-24-nél. Még a dán bírókat és több győri játékost is eltaláltak.
Ezután valamelyest megnyugodtak a kedélyek, a győrieket nem zavarta meg a botrányos jelenetsor, és a hátralévő időben is magabiztosan verték vissza a podgoricai támadásokat. Guiu kapus szenzációs napot fogott ki, ugyanakkor Görbicznek több alkalommal a kapufán csattant a lövése.
A Győr teljesen megérdemelten nyert az ellenséges légkör ellenére is. Az ETO a következő fordulóban, szombaton 16:15 órakor fogadja a norvég Byasen Trondheim csapatát.