Október mozgalmas első hetét követően az események lendülete továbbra sem hagy alább, a BL-csoportkör első fordulójában a Ljubljana elleni magabiztos győzelmet követően ismét magyar bajnoki találkozón lépnek pályára zöld-fehér mezes lányaink. A K&H női kézilabda liga 7. fordulójában a Békéscsaba együttese érkezik az Audi Aréna Győrbe – a találkozóra 2018. október 10-én (szerdán) 18 órai kezdettel kerül sor.

Néhány nappal a szombati magabiztos BL-nyitány után folytatódnak a K&H női kézilabda liga megmérettetései is – Danyi Gábor együttese ezúttal a Békéscsaba csapatát fogadja hazai pályán.

A találkozót megelőzően a Cutler Fitness Győrben tartott konditermi edzés alkalmával Kiss Évát és Anne Mette Hansent kérdeztük várakozásaikról. A játékosok elmondták, sok munka áll még előttük, de a csapat kezd egyre jobban összecsiszolódni, s hiába a sűrű menetrend, élvezik a munkát és jó kondícióban vágnak neki az előttük álló feladatoknak.

A Győri Audi ETO KCEUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE magyar bajnoki mérkőzés 2018. október 10-én (szerdán) 18 órakor a Kavalecz Ivett – Kavalecz Klaudia játékvezető-páros vezényletével, az Audi Aréna Győrben kerül megrendezésre.
Kapunyitás: 16:00

Jegyek még kaphatók – személyesen a győri Látogatóközpontban, online pedig a jegymester.hu-n!

Szurkoljunk minél többen a helyszínen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!

 

FIGYELEM!
Az útépítők tájékoztatása alapján a parkoló irányából az ideiglenes GYALOGOS átjárás továbbra is biztosítva lesz, így az Audi Aréna Győr gond nélkül megközelíthető.
Megértésüket köszönjük!