Vasárnap folytatódnak a küzdelmek az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájában, a Győri Audi ETO KC csapata a Podravka Vegeta vendége lesz. Kemény megmérettetés vár Danyi Gáborékra, hiszen a hazai csapat a selejtező torna során megmutatta, hogy komolyan kell velük számolni. 

A zöld-fehérek fölényes győzelmet arattak a szlovén bajnok, RK Krim Mercator ellen, így a tavalyihoz hasonlóan ismét jól kezdték a legrangosabb nemzetközi kupasorozatot idei kiírását, míg a horvát csapat, némiképp meglepetést okozva, a német bajnok Thüringer HC otthonából hozta el a két pontot.

A mérkőzést megelőzően, Danyi Gábort kaptuk lencsevégre, aki elmondta, hogy rendkívül nehéz mérkőzésre számít, csapatától pedig folyamatos javulást vár.

A HC Podravka Vegeta - Győri Audi ETO KC Bajnokok Ligája csoportkör 2. fordulójában esedékes mérkőzés 2018. október 14-én (vasárnap) 18.45-kor a litván Viktorija Kijauskaite – Ausra Zaliene játékvezető-páros vezényletével, a kaproncai Fran Galovic Sportcsarnokban kerül megrendezésre.

A találkozót a Sport 1 élőben közvetíti!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!