Ha a győriek babonásak, akkor az mindenképpen jó előjel volt, hogy ugyanabban a szállodában laktak Görbiczék, mint legutóbb májusban. Az ellátásra szintén nem lehetett panasza a győrieknek, így az már előzetesen biztos volt, ezen a legkevésbé sem múlik majd a jó eredmény.
– Rengeteget számít, hogy nem egy idegen helyre jöttünk. A két átmozgató edzés arra jó volt, hogy egy kicsit felfrissítsük ismereteinket a pályáról, szokjuk a távolságokat. A hangulat minden bizonnyal adott lesz ahhoz, hogy egy jó mérkőzést vívjunk a Buducnosttal. Remélem, a végén mi leszünk a boldogabbak – mondta Róth Kálmán, az Audi ETO vezetőedzője.

Az is biztos volt, hogy nem lesz segítség híján a csapat, ugyanis nemcsak a különgéppel érkeztek szurkolók, egy autóbusz is útnak indult még szombaton este. Más kérdés, hogy alig lépték át a szerb határt, a jármû lerobbant, s amíg nem jött meg Győrből a felmentő járat, Szerbiában rostokoltak a drukkerek. Szerencsére azért odaértek a kezdésre, így a bemelegítéskor már zúgott a "Hajrá, ETO!".

A csoport másik mérkőzésén: Byasen Trondheim (norvég) – Lada Togliatti (orosz) 25–31