A Magyar Máltai Szeretetszolgálat egyik missziója a fogyatékkal élő embertársaink társadalmi elfogadásáért tevékenykedik. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) felkérésére a Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház programjai közé tartozik a „Fogyatékossággal Élők Sportnapja”, melynek a hagyományokhoz hűen idén is Győr adott otthont. Danyi Gábor vezetőedző és csapatunk néhány tagja is segédkezett az eseményen, a csapatversenyek eredményhirdetésén kupákat, érmeket és okleveleket adtak át a résztvevőknek.

A 2017 nyarán az EYOF (Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál) fő helyszínéül szolgáló Olimpiai Sportpark multifunkcionális csarnokában került megrendezésre a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Esély Sportnap elnevezésű rendezvénye, melynek célja, hogy elősegítse a fogyatékkal élők integrációját. A Győri Audi ETO KC képviseletében örömmel tett eleget a felkérésnek a vezetőedző, Danyi Gábor, valamint a csapat tagjai – Puhalák Szidónia, Veronica Kristiansen és Kari Brattset –, és nyújtották át a díjakat a versenyszámok győzteseinek. Az eredményhirdetést követően a játékosok örömmel álltak össze néhány közös fotóra, osztották ki az aláírásokat és fogadták a jókívánságokat a lelkes versenyzőktől!



Köszönjük a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársainak, hogy részesei lehettünk a jó ügy érdekében létrehozott sporteseménynek! További jó munkát kívánunk!