A német Thüringer HC otthonában aratott magabiztos BL-csoportkörös győzelmet követően nem maradt túl sok idő a pihenésre, néhány napra rá ugyanis már magyar bajnoki összecsapáson lép pályára Danyi Gábor együttese. A K&H női kézilabda liga 6. fordulójában az élmezőnyben szereplő Siófok KTC KFT együttese ellen, idegenben küzdenek meg a két pontért a győri lányok. A 2018. október 24-én (szerdán) 18 órakor kezdődő találkozót a hazai csapat hivatalos YouTube csatornáján, valamint az m4sport.hu online élőben közvetíti – kövessék a mérkőzés alakulását!

Az NBI-ben szépen menetelő Siófok KTC KFT mindezidáig öt győzelmet és egy, a Vác ellen vívott szoros csatában végül elveszített találkozót tudhat mérkőzés-mérlegében. A hét közepén azonban nem kisebb feladat vár Tor Odvar Moen tanítványaira, minthogy a címvédő Győri Audi ETO KC-val mérjék össze erejüket, akik a BL-ben is megállíthatatlanul haladnak előre mérkőzésről mérkőzésre, s természetesen a Balaton partjára sem más céllal érkeznek, minthogy újabb értékes bajnoki pontokat gyűjtsenek és megőrizzék vezető pozíciójukat a bajnoki tabella élén.

A szerdai összecsapás előtt irányítónk, Nycke Groot állt kameráink elé, aki elmondta, komoly erőkkel készülnek a soron következő találkozóra, hiszen a Siófok nagy célokkal vágott neki a 2018/2019-es szezonnak, így izgalmaknak biztosan nem leszünk híján.
 

A Siófok KTC KFT – Győri Audi ETO KC bajnoki mérkőzés 2018. október 24-én (szerdán) 18 órai kezdettel a Horváth Péter – Marton Balázs játékvezető-páros vezényletével kerül megrendezésre.

A találkozót a hazai együttes hivatalos YouTube csatornáján (https://www.youtube.com/user/siofokKC), valamint m4sport.hu online élőben közvetíti.

Szurkoljunk minél többen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!