Az Érd elleni K&H Női Kézilabda Liga mérkőzésen után a szomszédos ETO Parkban labdarúgó Magyar Kupa mérkőzést rendeznek, melynek biztosítása miatt a rendőség ideiglenes forgalomkorlátozást alkalmaz a Nagysándor József utcában, mely érintheti a távozó nézőket. 

A Győri Audi ETO KC – Érd mérkőzés lefújását követően a Rendőrség forgalmi korlátozásokat léptet életbe a gyalogos és gépjárműforgalomban egyaránt. A WKW ETO - Újpest labdarúgó mérkőzésre érkező vendégszurkolók beléptetése miatt a kézilabda mérkőzésről távozó szurkolók NEM közlekedhetnek a Nagysándor József utcán a Műjégpálya és a Stadion utca között. A forgalomkorlátozásra várhatóan 19:00 és 20:15 között kerül sor. Megkérünk mindenkit, hogy a lezárás idején gépjárművével az Állatkert felé, a Kiskút liget úton(az Iparcsatorna mentén vezető út) a Puskás Tivadar út felé kerüljenek.

 

Akik gyalogosan szeretnének az ETO Park parkolója felé távozni, azok részére a labdarúgó klub portájánál egy külön útvonal lesz biztosítva, melyen áthalad az ETO klubépülete előtt és az ETO Park parkolójába vezet.

 

A mérkőzésre érkezéskor minden, az Audi Aréna Győr mellett található parkoló használható lesz, az korlátozásokra csak a kézilabda mérkőzést követően számítsanak.

 

Megértésüket köszönjük!