Utolsó csoport mérkőzésére készül a Győri Audi ETO KC csapata a HC Podravka Vegeta ellen az EHF Női Bajnokok Ligája idei 2018/2019-es kiírásában. A zöld-fehérek a mezőnyben egyedüliként 100%os teljesítménnyel várják a mérkőzést és egy esetleges újabb győzelem esetén egyrészt hibátlanul zárnák a csoportkört, másrészt pedig a maximálisan megszerezhető pontszámmal várhatnák a középdöntő küzdelmeit.

A HC Podravka Vegeta csapata 1 győzelem mellett, 1 döntetlent, illetve 3 vereséget tud felmutatni, amivel jelenleg a „C” jelű kvartett 3. helyét foglalja el. A horvát csapat amennyiben kikap csapatunktól szombat este az Audi Aréna Győrben és a csoport másik mérkőzésén a Thüringer HC legyőzi hazai pályán az RK Krim Mercatort, akkor elbúcsúzik a sorozattól. A két csapat októberi mérkőzésén a mieink hat gólos győzelmet arattak. (27-33)

A mérkőzést megelőzően Danyi Gábor vezetőedzőt, valamint két kiváló kapusunkat, Kiss Évát és Amandine Leynaud-t kérdeztük:

Az Győri Audi ETO KC – HC Podravka Vegeta EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzés, 2018. november 17-én (szombaton) 19:30-as kezdettel a Marija Ilieva – Silvana Karbeska játékvezetőpáros vezényletével kerül megrendezésre az Audi Aréna Győrben.

A találkozót az Sport TV élőben közvetíti!

Szurkoljunk minél többen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!