A Magyar Kupa 2018-2019-es versenykiírásának értelmében az NB I-es bajnokság előző szezonjának első két helyezettje (Győri Audi ETO KC és FTC Rail Cargo Hungaria) már az ötödik fordulóban, a legjobb nyolc között bekapcsolódik az idei versenysorozatba. A Magyar Kézilabda Szövetség lebonyolításában a mai napon sor került a 2019. február 13-án (szerdán) 17:30-kor esedékes forduló párosításainak kisorsolására, melynek eredményeképp Danyi Gábor együttese a Mosonmagyaróvári KC SE csapatával méri majd össze erejét.

A Magyar Kupa idei szezonra érvényes versenykiírása alapján csapatunk, a címvédő Győri Audi ETO KC már a legjobb nyolc csapat között megméretteti magát a versenysorozatban.

A Magyar Kézilabda Szövetség székházában 2018. november 20-án 11 órai kezdettel a résztvevő csapatok párosítása is megtörtént. A sorsolás alapján a mieink az NBI idei újonca, a Mosonmagyaróvári KC SE együttesével, 2019. február 13-án (szerdán) 17:30-kor hazai pályán harcolnak meg a négyes döntőbe jutásért.

A találkozóra a 2018/2019-es szezon hazai bajnoki mérkőzéseire érvényes bérletekkel a Győri Audi ETO KC – Mosonmagyaróvári KC SE (Magyar Kupa V. forduló) összecsapás díjmentesen megtekinthető.

A bérlettel nem rendelkező szurkolóink az NB I-es bajnoki jegyárakkal megegyező áron juthatnak hozzá belépőikhez. A jegyértékesítés hamarosan, a BL középdöntő mérkőzéseire érvényes jegyek árusításával egyidőben kezdődik.

Az ötödik forduló győztesei a 2019. március 16-17-én megrendezésre kerülő Magyar Kupa Final Fourban mérik össze erejüket.

Hajrá ETO! Hajrá Győr!