Az Európa-bajnokság negyedik játéknapján megkezdődtek a csoportkör második fordulójának küzdelmei. Klubunk játékosai közül Amandine Leynaud és Anne Mette Hansen volt érdekelt.

Lengyelország-Dánia 21-28 (9-11)

A lengyelek kezdték jobban a találkozót, de Dánia az első félidő közepétől kezdve visszavette az irányítást majd a vezetést is a mérkőzésen. A dánok a második játékrészben tovább növelték előnyüket, végül 7 góllal nyertek. Anna Mette Hansen 3 góllal vette ki a részét a dán győzelemből. Dánia két forduló után két győzelemmel áll.

Szlovénia - Franciaország 21-31 (8-17)

Az Amandine Leynaud-val felálló francia válogatott valósággal átgázolt a szlovénokon. Már az első félidőben jelentős, nyolc gólos előnyre tettek szert Leynaudék, amelyből a második félidőben sem engedtek és magabiztos győzelmet arattak. Csapatunk hálóőre, az első harminc percben szerepelt a mérkőzésen, és több védéssel is segítette csapatát. Franciaország a nyitómeccsen elszenvedett veresége után győzelemmel folytatta a tornát. Mivel azonban a szlovén csapat valószínűleg nem jut tovább a csoportból, így a kékeknek a következő fordulóban Montenegro ellen is győzniük kellene.

A kontinenstorna 2018.12.03-án, hétfőn a Magyarország - Horvátország és a Hollandia - Spanyolország valamint a Németország - Románia és a Csehország - Norvégia mérkőzésekkel folytatódik.