A Győri Audi ETO KC elnöke, dr. Bartha Csaba, valamint a szakmai stáb élén helyet foglaló Danyi Gábor és másodedzője, Zdravko Zovko a torna helyszínein követi az EHF EURO 2018 Női Kézilabda Európa-bajnokság eseményeit. A klub szép számban érdekelt játékosai révén a különböző nemzeti együttesekben, melyek akár a végső győzelemre is esélyesek lehetnek.

November 29-én (csütörtökön) vette kezdetét az EHF EURO 2018 Női Kézilabda Európa-bajnokság Franciaországban, így a bajnoki menetrendben beköszöntő szünet és a BL-csoportkör lezárulta után sem maradnak izgalmas mérkőzések nélkül a kézilabda szerelmesei.

Ugyancsak remek alkalmat biztosít a kontinensviadal szakmai munka folytatására is, a mérkőzések megtekintése mellett a Győri Audi ETO KC elnöke ezzel a céllal is utazott Franciaországba.
„Fontosnak tartjuk, hogy a klubsikerek mellett játékosaink saját nemzeti válogatottjaikban is jól teljesítsenek, jelenlétünkkel szeretnénk őket támogatásunkról biztosítani és szurkolni nekik. A Franciaországban eltöltött idő alatt igyekszünk annyi mérkőzést megtekinteni, amennyit csak lehet – december 1-jén Montbéliardban a Magyarország-Hollandia találkozót kísértük figyelemmel, vasárnap pedig átutaztunk Nancy-be és a Szlovénia-Franciaország mérkőzést, valamint az olimpiai aranyérmes oroszok csatáját tekintettük meg Montenegró legjobbjai ellen. A folytatásban is aktív szemlélői leszünk az összecsapásoknak, s mindemellett fontos tárgyalásokat is folytatunk az egyes klubok képviselőivel és játékosmenedzserekkel.” – tudtuk meg dr. Bartha Csaba klubelnöktől.

Danyi Gábor vezetőedző is elégedetten nyilatkozott a kontinensviadalon látottakról – „Rendkívül színvonalas mérkőzések szemtanúi lehettünk az elmúlt napokban, játékosaink egytől egyig remekül teljesítenek, s bízunk benne, hogy a folytatásban sem lesz ez másképp. Ma 18 órától a magyar válogatott mérkőzését tekintjük meg Horvátország együttese ellen, s a holland-spanyol derbi is izgalmas találkozónak ígérkezik– nagyon szurkolunk a lányoknak, mindent bele!” – zárta gondolatait Danyi Gábor.

Minden együttesnek sok sikert kívánunk az Európa-bajnokság soron következő állomásain!