2018. február 5-én a Nykobing elleni BL-mérkőzésen szenvedett térdszalag-sérülését követően jó ütemben haladt Nora Mörk rehabilitációja, azonban szeptember végén edzés közben váratlanul fájdalmat érzett műtött térdében, így újabb beavatkozásra volt szükség. Az októberben elvégzett operációt követően szépen gyógyul, bizakodva tekint a jövőbe, és szeretne minél hamarabb visszatérni a pályára.

Még a 2017/2018-as szezon tavaszi időszakában szenvedett térdszalag-szakadást Nora Mörk, s úgy tűnt, az új szezon kezdetére minden rendben lesz, gyógyultan csatlakozhat társaihoz. Egy szeptember végi tréning során azonban fájdalommal szembesült, ezt követően vizsgálatnak vetette alá sérült térdét, melynek eredményeképp újabb műtétre kellett sort keríteni. Klubunk egészségügyi személyzetével együttműködésben 2018. október 12-én Norvégiában végezték el a beavatkozást, melyet ismét hosszabb kihagyás követ.

„A gyógyulásom az előzetes várakozásainknak megfelelő ütemben halad, így minden bizonnyal képes leszek még a szezonban pályára lépni. Természetesen érzek némi fájdalmat a 7 héttel ezelőtt elvégzett műtétet követően, de tudom, hogy hamarosan jobban leszek, így hát erre gondolok minden nap. Nagyon várom, hogy újra kézilabdát foghassak a kezembe.” – számolt be állapotáról Nora Mörk. A vele folytatott beszélgetésből az is kiderült, hogy mely csapatokat várja az éppen Franciaországban zajló Európa-bajnokság végjátékába. „Az európa-bajnoki cím megszerzésére a franciákat, a hollandokat és természetesen a norvégokat tartom a leginkább esélyesnek. Folyamatosan nyomon követem az eseményeket, s ahol tudok, személyesen is jelen vagyok és szurkolok.” – árulta el nekünk a rehabilitációját folytató játékos.

Nora Mörknek kitartást, sikeres rehabilitációt és gyors gyógyulást kívánunk!