Az újév első munkanapján Görbicz Anitáék a hazai mezőnyben legnagyobb riválisuknak számító Ferencváros együttesét fogadják teltház előtt az Audi Aréna Győrben.
A 2019. január 2-án (szerdán) 19 órakor kezdődő mérkőzést hatalmas érdeklődés övezi, már hónapokkal ezelőtt minden jegy elkelt – az M4 Sport-on azonban élőben nyomon követhetik a történéseket!

A női mezőny szurkolói számára az újév második napján is igazi piros betűs kézilabdaünnep következik a naptárban, ugyanis a magyar bajnoki tabella élén szereplő két csapat, a Győri Audi ETO KC és az FTC-Rail Cargo Hungaria méri össze erejét a teltházas Audi Aréna Győrben.

A találkozót megelőzően december 29-én sajtónyilvános edzésre került sor, ahol a Rába-parti zöld-fehérek – Danyi Gábor, Görbicz Anita, Kiss Éva és az együtteshez újonnan csatlakozó, éppen a rangadón debütáló Crina Pintea – számoltak be előzetes várakozásaikról:

 

BELÉPTETÉSI INFORMÁCIÓK – Ferencváros elleni bajnoki forduló

A Győri Audi ETO KC január 2-án (szerdán) 19 órakor fogadja az Audi Aréna Győrben a Ferencváros csapatát a K&H női kézilabda liga 10. fordulójában. A mérkőzésre nagyszámú vendégszurkoló érkezik, így a beléptetés és a parkolás nehezebb lehet a szokásosnál. Megkérünk minden szurkolót, hogy a találkozóra időben érkezzen a nagyobb fennakadások elkerülése érdekében!

VÁLTOZÁSOK
Kifejezetten javasoljuk minden meccsre érkezőnek az ETO Park ingyenes parkolójának használatát, és az Audi Aréna Győr gyalogos megközelítését!

Belépési lehetőségek az Audi Aréna Győrbe:
A Főbejáratnál található beléptetési pontokon, valamint a felüljáró, ill. a shop mellett található Oldalsó bejáraton érvényes jegy, illetve bérlet felmutatásával. Más helyen a létesítménybe bejutni nem lehetséges.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a mérkőzésre történő bejutás hosszabb időt vehet igénybe a kötelező biztonsági intézkedések (ruházat és csomag átvizsgálása) miatt! Megkérünk minden szurkolót, hogy ennek tudatában a megszokottnál korábban, kellő időben érkezzenek az Audi Aréna Győr bejárataihoz.

Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy szintén biztonsági okokból a mérkőzést követően (a korábbi gyakorlattal ellentétben) a küzdőtérre és annak környékére a GYERMEKEKNEK és szüleiknek BELÉPNI TILOS!

Az Arénában a SZEKTOROK MEGKÖZELÍTÉSI RENDJE is változik:
A mérkőzés biztonságos lebonyolítása érdekében a vendégszurkolók melletti szektorok beléptetése megváltozik. Az R és Q szektorok lentről, az E szektor felől közelíthetők meg, a C szektorba pedig csak a sarokbejáraton keresztül lehet belépni.

Felhívjuk a mozgáskorlátozottak, és az őket a helyszínre szállítók figyelmét, hogy a szállító gépjárművek a gépjárműből történő kiszállás idejére megállhatnak az Audi Aréna Győr főbejárata előtt, parkolásra viszont nincs mód.

VENDÉGSZURKOLÓK figyelmébe ajánljuk!
A vendégszektorokat (P, O és D szektorok) csak egy irányból, az Aréna oldalában lévő, Vendég bejáraton lehet megközelíteni.
A szervezett busszal érkezők az autópályáról letérve az M19-es gyorsforgalmi úton rendőri felvezetéssel jutnak be a buszparkolóba!

Köszönjük szurkolóink megértését és türelmét!

 

JÓTÉKONYSÁGI AKTIVITÁS – „Jó cselekedet a gyermekekért”

A társadalmi szerepvállalás jegyében a Győri Audi ETO KC egyesülete „Jó cselekedet a gyermekekért” címszóval jótékonysági akciósorozatot indít, s a Ferencváros elleni rangadó alkalmával adománygyűjtést szervez az állami gondoskodás keretei között élő gyermekek részére.

A Győri Gyermekvédelmi Központ köszönettel veszi az alábbi használati eszközöket, tárgyakat:

  • a kisebbek részére: babaápolási termékek (baba tusfürdők, popsitörlő kendők, eldobható pelenka stb.)
  • a nagyobbaknak: édesség, sporteszközök (tollas-, pingpongütő, labdák stb.), kreatív kézműves foglalkozás eszközei (pl. kézműves technikákhoz szükséges felszerelés stb.)
  • és a még nagyobbaknak: illatszerek, kozmetikai termékek (dezodorok, parfüm, smink kellékek stb.)
  • ezen kívül: tartós élelmiszer.

Az adományokat 2019. január 2-án az Audi Aréna Győr fő- ill. az oldalsó bejáratainál elhelyezett gyűjtőpontokon lehet leadni a Győri Audi ETO KC – FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzés kapunyitásától, 17 órától a mérkőzés kezdéséig.

Az Alapítvány a pénzbeni adományokat az alábbi számlaszámon fogadja köszönettel:
Az Alapítvány neve: Lakásotthonok Lakóiért Közhasznú Alapítvány
Számlaszáma: ERSTE BANK 11600006-00000000-83442663

További részletek KORÁBBI CIKKÜNKBEN!


A K&H női kézilabda liga 10. fordulójára 2019. január 2-án (szerdán) 19 órai kezdettel az Audi Aréna Győrben, a Andorka Miklós – Hucker Róbert játékvezető-páros vezényletével kerül sor.

Kapunyitás: 17 órakor
A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.


Minden érdeklődőt szeretettel várunk – szurkoljunk a győri lányok győzelméért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!