A Győri Audi ETO KC elnökének, dr. Bartha Csabának újévi köszöntője.

 

Tisztelt ETO szurkolók!
Tisztelt kézilabdabarátok!

 

Ismét egy év véget ért, az új pedig alig ad időt, és máris csúcsrangadóval kezdődik 2019. Talán ezért is szeretjük mindannyian e gyönyörű sportágat. Nincs túl sok idő számot vetni, de azért egy pillanatra érdemes megállnunk és értékelnünk az elmúlt évet.

Csapatunk 2018-ban megnyert mindent, amit csak lehetett. A Magyar Kupa címet visszahódította, egy hihetetlen izgalmakat hozó döntőben az utolsó másodpercekben megszerezte története negyedik Bajnokok Ligája győzelmét, majd a bajnokság is egy soha nem látott végjátékban dőlt el javunkra, és lett 14-szeres magyar bajnok a Győri Audi ETO KC csapata. Az első csapat rivaldafényben elért sikerei mögött természetesen ott vannak az utánpótlásban elért szép eredményeink is, mindezekre együtt jogosan lehetünk büszkék. Valamint itt vannak Önök, a szurkolók is, akik nélkül nem lenne ugyanilyen ez a csapat!

Fantasztikus eredményeket ért el a Győri Audi ETO KC 2018-ban, melyek nem csak a győri, de a magyar sportbarátok mindegyikének örömet és büszkeséget okoztak. Azonban egy ilyen sikeres évet követően 2019-ben sem tétlenkedhetünk, hiszen mindenki az ismétlést várja el tőlünk. Ígérem, mi mindent megteszünk, hogy 2019-ben is mindhárom fronton ismét első helyen végezzünk! A címvédésekhez vezető út egyből január 2-án, a Ferencváros elleni bajnoki mérkőzéssel folytatódik az új évben.

Nagyon sűrű időszak előtt állunk, futószalagon jönnek a mérkőzések mindhárom versenysorozatban. Mindezek mellett pedig már egy jó ideje zajlanak a tárgyalások és az egyeztetések a következő, 2019/20-as szezon kapcsán, ahol a klubvezetés talán még az eddigieknél is erősebb keretet tervez kialakítani.

Mint a Győri Audi ETO KC elnöke megkérem Önöket, hogy -ha tehetik- jöjjenek el a mérkőzésekre, buzdítsák a lányokat, támogassák őket abban, hogy együtt megismételhessük 2018 sikereit az új esztendőben is. Közösen sikerülhet!

Sportbaráti üdvözlettel,

dr. Bartha Csaba
elnök
Győri Audi ETO KC