Alighogy kezdetét vette a 2019-es év, gyorsan vissza kellett, hogy rázódjunk a régi kerékvágásba, hiszen az elkövetkező hetekben jócskán vár ránk feladat – kezdetben a magyar bajnokságban, majd pedig a BL-középdöntő fordulóiban. Danyi Gábor együttese a Ferencváros elleni hazai pályán aratott fergeteges győzelmét követően ezúttal idegenben, az Eszterházy SC csapata ellen lép pályára. A K&H női kézilabda liga 11. fordulójának találkozójára 2019. január 5-én (szombaton) 18 órai kezdettel kerül sor – az eseményeket hivatalos YouTube csatornánkon online élőben követhetik!

A mindezidáig hibátlan mérleggel büszkélkedő együttesünk a sereghajtó bajnoki újonc Eszterházy SC otthonába utazik a hétvégén újabb értékes pontok begyűjtésének céljából. A hazaiak a 2018-as esztendő záró fordulójában szoros csatában egy góllal bizonyultak jobbnak a Békéscsaba együttesénél, azonban a soron következő összecsapás nem kis feladatot tartogat számukra a címvédő magyar bajnok Győri Audi ETO KC ellen.

Az Esterházy SC hivatalos weboldalán Győrffy Alexandrával készült beharangozóban olvasottakból kiderül, ellenfelünk izgatottan várja a szombat esti mérkőzést és remek hangulatot ígér csapatunk idegenben tett látogatása.

„Biztos vagyok benne, hogy teljesen komolyan veszi ellenfelünk a meccset, hiszen ez játékosoktól kezdve a vezetőkön át egy nagyon profi társaság.” – kezdte nyilatkozatát az Eger hálóőre, majd a hangulatot és csapata által a mérkőzésen kitűzött célokat érintő kérdésre az alábbiak szerint folytatta –„Mindenképpen jó hangulatra számítunk, hiszen az előrejelzések alapján is nagyon sokan fognak megnézni minket a helyszínen. Sokan jönnek Győrből, de a mi szurkolóink is készülnek, és, ahogyan halljuk, már alig maradt jegy, szóval a telt ház bizonyosan feldob majd minket. Amiatt is boldogok lehetünk, hogy ilyen kaliberű együttes látogat Egerbe nekünk köszönhetően, ami biztosan egy igazi sportcsemege lesz az egri embereknek. (…) Szeretnénk legalább egy kicsit megnehezíteni a győriek dolgát.”

Forrás: http://eszterhazysc.hu/bekescsaba-utan-gyor-elott/

A közelgő mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól Danyi Gábor vezetőedzőt is megkérdeztük:
 

Az Eszterházy SC– Győri Audi ETO KC bajnoki mérkőzés 2019. január 5-én (szombaton) 18 órai kezdettel a Marton Zsófia – Szabó Eszter játékvezető-páros vezényletével kerül megrendezésre.
 

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

Szurkolóink részéről tapasztalt nagy érdeklődésre való tekintettel hivatalos YouTube csatornánkon (www.youtube.com/c/gyorietokc) online élőben közvetítjük a találkozót! A közvetítés linkjével a mérkőzést megelőzően jelentkezünk!

Szurkoljunk minél többen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!