A Győri Audi ETO KC francia hálóőre, Amandine Leynaud újabb egy évre – 2020 nyaráig – írt alá klubjához, ahol úgy érzi minden adott, hogy válogatott sikerei mellett klubszinten is a legmagasabb célokat érhesse el.

A Győri Audi ETO KC vezetősége folytatta a megkezdett munkát a jövőbeni tervek megvalósításához szükséges előkészületekkel és a keret kialakításával kapcsolatban, melynek köszönhetően ismét örömteli szerződés-hosszabbításról számolhatunk be. A világklasszis olimpiai ezüstérmes, világbajnok és Európa-bajnok kapus, Amandine Leynaud 2018 nyarán csatlakozott a Rába-parti zöld-fehérekhez, s nem kisebb céllal érkezett, minthogy mindent megnyerjen, amit csak lehetséges.

„Nagyon örülök, hogy sikerült újabb egy évet hosszabbítanom klubomnál. Nagyon elégedett vagyok a Győrben töltött idő alatt tapasztaltakkal, a profi körülményekkel és a klub, a szakmai stáb és csapattársaim hozzáállásával. Biztos vagyok benne, hogy együtt nagy sikereket érhetünk el, éppen ezért is örülök, hogy 2020 nyaráig biztosan a győri kaput védhetem.” – nyilatkozta Amandine Leynaud.

A Győri Audi ETO KC elnöke, dr. Bartha Csaba elismerően nyilatkozott a játékos hosszabbítását illetően – „Amandine Leynaud személyében egy rendkívül tapasztalt, profi hozzáállású játékost ismerhettünk meg, így nagy öröm számunkra, hogy újabb egy évig a keretünk tagjai között tudhatjuk. Védelmünk biztos pontja, hiszen számtalan alkalommal örvendeztetett meg minket bravúros hárításaival, bízunk benne, hogy még sok szép közös élmény és siker áll előttünk.”

Amandine Leynaud-nak további sok sikert kívánunk!