A januári sűrű bajnoki program következő állomásán Békéscsabára utaznak a zöld-fehér mezes győri lányok. A K&H női kézilabda liga 20. fordulójában esedékes hétközepi találkozó, 2019. január 9-én (szerdán) 18 órakor veszi kezdetét – az eseményeket hivatalos YouTube csatornánkon online élőben követhetik!

Az NB I újonc Eger otthonában begyűjtött két pontot követően rövid pihenő után munkába álltak kedvenceink, és gőzerővel készülnek, hogy tovább őrizzék vezető pozíciójukat a bajnoki tabella élén. A következő megmérettetésre 2019. január 9-én (szerdán) kerül sor, amikor is ismét hosszú útnak indulnak, ugyanis a Békéscsaba otthonában vendégszerepelnek.

A mérkőzés előtt jobbszélsőnket, Jana Knedlikovat faggattuk várakozásairól, aki elmondta, az újabb fárasztó utazás ellenére is megpróbálják a legtöbbet kihozni magukból – „Igyekszünk az első percektől kezdve felpörgetni magunkat, amikor megérkezünk a helyszínre. Úgy érzem, szombaton az Eger ellen a védekezésünkben akadt a legtöbb problémánk, így erre még inkább oda kell figyelnünk. Remélem, akik eddig kevesebb szerephez jutottak, bizonyíthatnak és segítik majd a csapatmunkát.”


 

Az EUbility-Group Békéscsabai ENKSE – Győri Audi ETO KC bajnoki mérkőzés 2019. január 9-én (szerdán) 18 órai kezdettel a Rontó Ádám-Szanyi Péter Gábor játékvezető-páros vezényletével kerül megrendezésre.
 

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
Szurkolóink részéről tapasztalt nagy érdeklődésre való tekintettel hivatalos YouTube csatornánkon (www.youtube.com/c/gyorietokc) online élőben közvetítjük a találkozót! A közvetítés linkjével a mérkőzést megelőzően jelentkezünk!

Kövessék a mérkőzés történéseit és szurkoljunk minél többen a győri lányok sikeres szerepléséért!

Hajrá ETO! Hajrá Győr!