A Női Ifjúsági I. osztály nyugati csoportja rangadóval folytatódik a héten, hiszen a 11. fordulóban a Győri Audi ETO KC és a NEKA I.-es csapata, a pontvadászat két eddig hibátlan gárdája méri össze az erejét.

Róth Kálmán csapata hétről-hétre remek teljesítményt nyújt a korosztályos bajnokságban és jobb gólkülönbségének köszönhetően vezeti a pontvadászatot. A rangadón ezt a sorozatot szeretnék folytatni a lányok.

„Nagyon várjuk már a mérkőzést, ami egyúttal meghatározhatja azt is, hogy hányadikként jutunk be a legjobb négy közé és milyen pozícióból várhatjuk a keleti csoport első vagy második helyezettjét. Tavaly vereséget szenvedtünk az NB1/B-s mérkőzésen közel ugyan ettől a csapattól hazai pályán. Összességében van mit javítanunk és mindenképpen győzelemre kell játszanunk.” -nyilatkozta a mérkőzést megelőzően Róth Kálmán.

A Győri Audi ETO KC ifjúsági csapata a felnőttekhez hasonlóan, nagy számban termeli a gólokat. Az eddig lejátszott tíz mérkőzésén 442 gólt lőttek Farkas Johannáék. Ez meccsenkénti 44 gólos átlagot jelent, amivel kimagaslik a mezőnyből. Érdekességképpen, a csütörtöki ellenfél 71 góllal kevesebbszer talált ellenfelei hálójába. A csapat legeredményesebb góllövői Farkas Johanna 69, Kellerman Dóra 44 valamint Lancz Barbora 40 találattal.

A védekezésre is büszke lehet Róth Kálmán, hiszen átlagban 23 a csapat kapott góljainak száma.

Az ifjúsági együttesünk mellett serdülőink is pályára lépnek - a mérkőzések menetrendje az alábbiak szerint alakul: 
2019. január 10. (csütörtök), Audi Aréna Győr
SERDÜLŐ: 13:00 Győri Audi ETO KC - NEKA I.
IFJÚSÁGI: 15:00 Győri Audi ETO KC - NEKA I. 

Januári utánpótlás programunkról ITT tájékozódhatnak!